Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

lite regn bara

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Nu börjar sommarn närma sig sitt slut, jag skulle nästan kalla att det är höst nu. Därför tog sig jag och mamma in till stan för att leta efter något fint till nya terminen. Hur som helst hade jag fått pengar för att handla på hollister i present som jag ville utnyttja. Det var jättejobbigt där inne som vanligt och vi hade otur med i princip allt. Det var en halvtimmes kö till provrummen, kön till kassan var låång, jag hittade ingenting jag ville ha och allt var bara allmänt kaos. Till slut hittade jag iaf en fin vit t-shirt och en kofta som jag kan visa lite tydligare när jag har på mig den någon dag!
 
Efter Holister var vi vrålhungriga eftersom klockan dratt iväg så vi gick och åt på en asiatisk restaurang, pong tror jag den hette. Det var buffe och det var jättegod mat, men det var lite trångt där inne så kommer nog inte gå dit någon mer gång. Jag är nöjd med dagen i stora hela trots det halvdåliga vädret ;)
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo