Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Italy!!!!!!!!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Wohooo! Har packat klart och ska strax äta kronärtskocka och sedan ska jag gå och lägga mig för att jag har en lång dag framför mig imorgon! Hela min gympagrupp ska åka dit för att vi ska ha gymnastikläger där borta. Vi ska såklart inte BARA träna utan vi ska ju bada och sådant också men vi åker inte dit för att bara chilla iaf ;D Det ska bli sååå kul och särskilt när jag inte har varit i Italien innan. Jag har varit lite slö idag så jag har inte orkat blogga nästan utom Dagens braiga och sedan kom jag på att jag inte har gjort ETT ända tidsinställt inlägg men jag hinner kanske göra något snabbt inlägg. Jag kommer ju inte att kunna blogga där borta :( Jag kommer sakna er!! Vi ses om en vecka! :( Jag ska ha det asbra!!!
 
♡Veronica♡
Skrivet: 2012-08-11,  kl. 20:01:17 Blogg:  http://alltidveronica.blogg.se/

Ha en fortsatt super bra dag! Kika gärna in på min blogg när du har tid över. :) Kram

♡Alice - bilderbyalice♡
Skrivet: 2012-08-13,  kl. 09:24:17 Blogg:  http://bilderbyalice.se

Hejhej, jag vill bara tipsa om min tävling där du kan vinna valfritt smycket, dirket länk, http://bilderbyalice.se/2012/august/vinn-valfritt-smycke.html#comment
Förlåt om du inte gillar sånahära kommentarer!
Allt bra?
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo