Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Stockholm marathon

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det här är vad jag har gjort idag, varit funktionär på Stockholm marathon. Vi kom dit runt 12 och sedan kom det inte inte så mycket folk förrän vid 4. Innan de startade hade de ju haft på sig varmare kläder så de fick dem lägga i påsarna som ni ser på bilden. Då var vår uppgift att när de hade kommit mål så skulle vi kolla på deras nummer lappar och sedan hitta deras påse, men de var ju sorterade såklart ;) Det var ungefär 100 påsar i varje rad så jag tycker vi gjort ett bra jobb! 
 
Nu är jag hemma, är supertrött i fötterna och är hungrig så ska äta lax med min rabarberpaj till efterrätt, mmm...

Ikea m.m

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Nja, det har inte riktigt varit bikinitime idag, men jag tänkte att jag kunde visa min nya bikini ändå! Det är en superfin färg och jag tycker särskilt om överdelen, det kanske blir lite väl mycket volang så man kan ju ha en slät underdel om jag vill sen. 
 
Nu ikväll har jag och mamma varit på Ikea och köpt en ny möbel till mitt rum som jag tror kommer bli väldigt bra. Jag tänker inte säga vad det är än för jag kommer lägga upp bild när vi har satt upp den, spännande :))

Breakfast luxury

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Lyx! Igår morse körde de ut frukost till alla i hela vårt hus. De som har byggt om den här gamla fabriken som vi bor i fyller 10 år, så därför kommer de skicka ut bla fika och mat i tio dagar. 
Frukosten bestod av en nybakt fralla, yoghurt med smak av älgört och i botten var det färska bär. Sedan fick man också färskpressad juice så det var väldigt lyxigt ;)
 
Idag har jag spenderat dagen hos en klasskompis där vi har spelat in en kortare variant av snövit. Det är ett skolprojekt som det var frivlligt att göra eftersom det skulle krävas tid på fritiden. Jag och tre andra tyckte att det lät kul så vi la ner en hel dag på det ja, jag fick spela rollen som dvärg hah. Vi har inte redigerat än, men jag tror att den blev bra!

Favobloggarna

Skrivet:    ·  Allmänt
Bara några av många bloggar jag läsar kommer här:
 
Intressant och fräsch blogg med variation av inlägg, inspirerande bilder och tips. Andrea har även en podcast tillsammans med hennes bästa vän Mathilda, klicka här för att lyssna på den. 
Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!
Mina fina kusiners blogg handlar om mode, vardag, goda mellis, och tankar. Det märks att varje inlägg har lagts ner tid på och det är alltid bra kvalitet på bilderna. Vad mer kan man begära? ;) De har också fått äran att intervjua bloggare på deras bloggportal, vionno som är kul att få läsa.
 
Linn är 14 år och driver en youtube-kanal med över 80 tusen prenumeranter. Hennes intressen är bland annat innebandy, smink och kläder. Hon vann också ett pris för årets livsstilskanal på Guldtuben. Jag tycker att det är kul att hänga med på hennes blogg och sedan få se hur hennes personlighet är på hennes kanal!
 
 
Sist, men inte minst bara måste jag få med Keela! Jag har följt hennes blogg i nästan 3 år tror jag och anledningen till att jag fastnade till hennes blogg var att hon alltid är peppande, positiv och bryr sig inte om vad andra tycker. Hon går inte efter några trender och gör precis det hon trivs med. Sedan är hennes favoritdjur densamma som mitt ;3 
 

DIY for summer

Skrivet:    ·  Allmänt

Sol,sol,sol

Skrivet:    ·  Dagens planer!
Nu är det sommar!
Det känns superskönt för nu kan man börja gå med shorts, klänning och kjol utan att frysa. Jag har ändå inte badat en enda gång i år, annars brukar jag bada i typ april hah. Jag får se om det blir något dopp i helgen för jag ska på sovaöverparty klockan 14 och så har jag gymnastik imorgon så vet inte om jag har tid. 

Ljusa färger

Skrivet:    ·  Allmänt
pläd-Ikea  kuddar-jysk   fakeljus-Rusta   doftljus-Lagerhaus   fakeblomma-ikea   fårskinn-Ikea   sängkappa-ellos.se

Rom y Lindex

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hellu, sorry för dålig kvalitet på bilderna och för uppdateringen :/
 
Idag hade jag studiedag vilket var väldigt skönt med tanke på den dåliga sömnen den här helgen. Jag spenderade den i alla fall med mina käära kompisar Annie och Lovisa. Det var kul och vi gick runt o kollade i affärer, åt tacos och fikade passionsglass på Thelins som var väldigt gott. Det första jag gjorde var att byta ut färgen på en klänning som jag fått av mamma till svart och jag är väldigt nöjd med den för den är så himla mjuk, lång och var detsutom billig. Klicka här ifall du vill veta hur den ser ut lite mer.
 
Mamma har även varit i Rom och hon brukar alltid köpa något när hon är ute och reser vilket jag inte tackar nej till heh. Då köpte hon en sjal/scarf till sig själv på något ställe för att alla andra som var med också gjorde det. Sedan kom hon på att hon kunde köpa en till mig också så jag fick till och med en finare, i riktigt kashmir. Den är vädligt mjuk den med och skiftar lite i färg beroende på ljuset så den är stilig ;)

Summertime

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu känns det som att sommarn börjar närma sig, det har varit supervarmt idag och igår, men man vet ju aldrig med Sverige det kanske snöar imorgon ;) 
 
Jag har gått och blivit förkyld vilket är lite synd eftersom jag har uppvisning imorgon, men jag tror att jag kommer kunna köra om jag inte bli sämre. Jag hade väldigt ont i halsen när jag vaknde och har fortfarande nästan lika mycket ont. Det som var jobbigast var att vi inte hade några halstabletter hemma så jag fick klara mig tills eftermiddagen då vi åkte till Ica Maxi. Jaja det är inget och klaga på, jag blir ju trots allt nästan aldrig sjuk annars så jag är lyckligt lottad hih. 
 

Hoppii

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hejjj, idag är det Fredag och vi hade en superkort dag med två lektioner (!!). Sedan åkte jag och Lovisa hem till mig  och så har vi fotat och failat lite grann heh. Nu tjatar hon att hon vill hoppa igen så jag måste gå ;)
Det har varit en bra dag med lockigt hår och smoothie, okeeej måste gå nu...

Rosaa

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Har inte bloggat sedan innan tävlingen så jag tänkte att jag kunde berätta om resultatet.
Vi fick tre brons vilket vi är väldigt nöjda med! Grymma är vi, hela laget och under hela helgen fick vi sammanlagt 4 brons och ett guld... eller ja, vi fick ju en till medalj  också fast av tränarna ;) Vi fick ett läppglans och nagellack och jag antar att det är för att en i gympalagets pappa äger Viva la Diva så då har vi fått lite grejer där ifrån som vi använder på tävlingen.
 
Det var en väldigt fin rosa färg på nagellacket tycker jag och det var pigmenterat så jag kan tipsa om deras nagellack!

Medalj blev det

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag satt jag och resten av oss som ska tävla imorgon på läktaren och hejade på och det blev två medaljer! Guld i fristående och brons i hopp woho vad vi är bäst :) De körde väldigt svåra saker gämfört med de andra tävlande eftersom de ska köra USM, det var lite osäkert på vissa smågrejer, men det är trots allt första gången med de svårigheterna så jag tyckte att vi gjorde det bästa av situationen. 
 
Imorgon ska jag tävla så jag hoppas det går bra för mig med. Jag var jättetrött när jag kom hem, man ser det till och med på mina ögon på bilden. Nu när jag har vilat så känner jag mig piggare så jag taggar till Eurovision finalen kväll. Heja Sverige!
 
 

Fashion

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Klicka på bilden för att hitta produkterna.
 

Ett sista grattis

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi kan låtsas att jag lägger upp det här igår, för det var inte vilken dag som helst då utan Lovisa fyllde 14 år! Det är hon som gjort tårtan där uppe också :)
 
Jag kom inte på något annat att skriva om så tänkte varför inte gratta en gång till när jag redan gjort det ett antal gånger hehh. Jag har känt henne i 9 år vilket är himla länge och vi har såå många roliga minnen. Jag har många nära vänner, men hon är den ända som jag känt så pass länge och är ändå den jag har delat flest saker med! Nu ska jag inte trötta ut dig mer med en massa text ;)
 
Jag gav henne ett fotoalbum med gamla bilder och så skrev jag lite text också och jag tror och hoppas att hon uppskattade det väldigt mycket (om hon inte ljög förstås;)). Det är ett stort tips till om det är någon som fyller år och man vill ge något speciellt. 
 
Nu ska jag sova för jag är väldigt trött + att jag börjar åtta imorgon buuuh, alla andra börjar 10.10, men det är bara för att jag är friendsare och ska ta hand om alla sexor som kommer :/
 

London in my room

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Originalbilden är den nedersta!
Beställt från: bestcanvas.se
 
Vad tycker ni? Jag är väldigt nöjd med tanke på att det är roligt att ha något som man själv tagit vilket jag gjort uppe från London eye. Det är inte världens bästa kvalitet på bilden eftersom jag inte fotade med systemkameran som vi har hos pappa, men jag tycker ändå att det inte blev sämre kvalitet som en tavla. Jag blev lite nervös för att den skulle bli mer suddig och sådär, men nej jag tycker att de gjorde ett bra jobb ;) Jag kan rekommendera den sidan om ni vill göra som mig och beställa en egen canvastavla, passa på nu när det är extrapris också!
 
Och ja, jag är tillbaka efter att ha varit på landet. Det var inte superkul eftersom jag inte mådde så bra på lördagen eller, jag mådde inte alls bra. Som tur var gick det över ganska snabbt så nu är jag på topp igen, jag har i alla fall hunnit hoppa en massor av studsmatta ;3

Landet

Skrivet:    ·  Allmänt


Är på väg till Östergötland nu och vill bara meddela att jag inte kommer kunna blogga nu under helgen för det är sjukt dåligt internet där heh. 
Innan vi åkte har jag och mina kompisar haft picknick och det var mysigt och roligt :) Lite komiskt att de hade mackor och saft med sig och så kommer jag med mina chicken nuggets från Burger king haha. 

Marinish

Skrivet:    ·  Allmänt
Kom på att det kanske borde vara pair??
 
Nu har jag två par nya skor till våren och båda är marinblå som jag har börjat tycka är fint! Jag valde mellan två par på crocs och det blev till slut ett par Espadrillos för att jag tyckte att de finare än de andra och jag kan ha de till både, byxor, shorts och klänning!
Vi fick 100 kr rabbat också så det var ändå ganska bra pris, men inte så bra som de vänstra. Jag fattade inte att det var mina för när jag kom hit en dag så tänkte jag bara att det var mammas som hon hade lagt här av nån anledning, men icke sa nicke hihi. De var vääldigt billliga, 75 kronor och mamma hade faktiskt köpt ett par till sig själv, ett par vita och då tänkte hon att jag kanske också ville ha ett par. Mina converse är på gränsen till för små så det kan ju vara bra att ha flera för jag kommer ändå använda alla så tycker inte det är onödigt ;)
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design