Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Favobloggarna

Skrivet:    ·  Allmänt
Bara några av många bloggar jag läsar kommer här:
 
Intressant och fräsch blogg med variation av inlägg, inspirerande bilder och tips. Andrea har även en podcast tillsammans med hennes bästa vän Mathilda, klicka här för att lyssna på den. 
Klicka på bilderna för att komma till bloggarna!
Mina fina kusiners blogg handlar om mode, vardag, goda mellis, och tankar. Det märks att varje inlägg har lagts ner tid på och det är alltid bra kvalitet på bilderna. Vad mer kan man begära? ;) De har också fått äran att intervjua bloggare på deras bloggportal, vionno som är kul att få läsa.
 
Linn är 14 år och driver en youtube-kanal med över 80 tusen prenumeranter. Hennes intressen är bland annat innebandy, smink och kläder. Hon vann också ett pris för årets livsstilskanal på Guldtuben. Jag tycker att det är kul att hänga med på hennes blogg och sedan få se hur hennes personlighet är på hennes kanal!
 
 
Sist, men inte minst bara måste jag få med Keela! Jag har följt hennes blogg i nästan 3 år tror jag och anledningen till att jag fastnade till hennes blogg var att hon alltid är peppande, positiv och bryr sig inte om vad andra tycker. Hon går inte efter några trender och gör precis det hon trivs med. Sedan är hennes favoritdjur densamma som mitt ;3 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo