Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

bus eller godis

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Glad halloween! Eller hur man nu säger...
Det här första året på väldigt länge som jag varken går ut och knackar dörr hos folk eller klär ut mig på halloween.  Träningen på söndag ska vi vara utklädda, iof och jag är ganska säker på att det kommer bli en tävling av det också. Jag ska vara en fladdermus, men eftersom jag inte lagt ner så mycket energi på det här+ att jag inte orkar gå upp hur tidigt som helst så är jag 99,9% säker att jag inte kommer vinna hah.
 
Pumpan längst ner till vänster på bilden skar jag nyss ut och jag tyckte den blev ganska fin förutom att ''ansiktet'' sitter lite långt ner kanske, men ähh ingen är perfekt.

design?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har börjat tröttna på den här designen jag har nu, åtmintone headern eftersom jag inte har bytt sedan i våras. Jag blir detsutom mer pepp på att blogga om jag ändrar något, så håll utkik!
Snart blir det att åka till träningen med bussen men känner mig inte supersugen på att träna trots min lugna dag hemma men det kanske är just därför ;)

hemma

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Förlåt för att jag inte uppdaterade mer under resan, men hade helt enkelt inte tid. Vi gjorde saker mest hela tiden och när vi väl var hemma på hotellrummet var jag för trött för att blogga haha. 
Det har varit jättekul och jag har umgåtts mycket med Lovisa och ätit tillsammans med dem, de flesta måltiderna. I söndags åt vi på en tysk restaurang, pappa och Lovisa mammas man (lång följd hah) beställde värsta slaktartallriken som den hette, eller nja om man översatte blev det typ så. De var mätta dagen efter... 
När vi gick hem sprang vi även på en bulldog, på en skateboard. Måste nog vara den coolaste hunden jag sett.
Sedan har vi även varit på Berlin zoo, checkpointcharlie och igår avslutade vi med lite shopping fast det blev inte så mycket för min del dock. 
 
Nu ska jag fortsätta kolla på inspelning av så mycket bättre :))

dag 1

Skrivet:    ·  Allmänt
Bilder från gårdagen som spenderades med att resa på förmiddagen och vid 2 checkade vi in på hotellet. Det är verkligen ett superfint och stort hotell med sköna sängar, modern inredning och innepool. Vi ska åka med tåget nu till lägenheten Lovisa o hennes familj bor i, ta en drink och äta med de, eftersom de kom hit idag! Hinner tyvärr inte skriva mer, men kan säga att jag trivs bra här :)

yesterday

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Just nu är jag på väg till Berlin med flyget :)) Så det här inlägget är tidsinställt
Idag (igår) var det väldigt kallt ute så jag var var tvungen att ha vantar och mössa om jag skulle slippa frysa som en iller. Så jag satte på mig en mysig tröja som jag förövrigt fick hemskickat av pappas tjej i födelsedagspresent, efter att en annan tröja inte passade så det blev lite sent och krångligt. Hur som helst är jag nu jättenöjd eftersom jag knappt har någon mysig stickad tröja åtminstone ingen så färgstark, bra till höst och vinter! 
Danke avslutar jag passande med  så ses vi in germany 

resfeber

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har i princip packat klart och känner mig ganska redo för att åka till arlanda imorgon bitti. Det känns skönt att vi inte reser mitt i natten som brukar inträffa andra gånger jag har flugit utomlands. Jag känner mig lite skadeglad att jag ska vara ledig medan klassen sitter i skolan och pluggar matte ahaa. Jag var o handlade med pappa förut och då köpte jag ett nerds-paket som jag kommer äta på flyget och sen ''gourmet läsk'' som det stod. Jag tyckte den var supergod för älskar lemonad drycker!

Svenska wifies

Skrivet:    ·  Allmänt
Svenska hollywoodfruar in My heart <3
Är det bara jag som älskar Hollywood fruar? Det är så mysigt att följa med Maria Montazamis familj och hennes ordval, Britt, Åsa med läpparna och så Gunnilla Persson. Man undrar ju hur många hjärnceller Gunnilla har egentligen hah, och stackars hennes barn...
 
Vi hade spagattest på gympan och jag kom inte ner trots mitt kämpande hela träningen. Det gjorde fruktansvärt ont i benet på vägen hem, men nu har det gåt över. Nu ska jag äta!

nyish väskish

Skrivet:    ·  Allmänt
klicka på bilden för att komma direkt till väskan 
 
Jag har ju letat efter en ny väska ett tag och det har varit rätt svårt att hitta en fin, men samtidigt rymlig och för ett bra pris. Jag har kollat runt på nätet och i affärer men hittade inte någon jag fastnade för. Sedan så såg jag den här på zaras hemsida och tyckte den va superfeiin. Jag tittade även efter den i butiken men den fanns bara i mörkblått (som oxå var fin) men så hade den ett fult märke/smuts. Däför åkte mamma till stan idag och där fanns EN kvar, tur som tusan så nu e den min :)) Jag får bara hoppas att den håller, men den uppfyllde alla mina krav haha och min största flöjt får plats i den så +++
 
Man kan vända på den också så att den blir orange så det kan jag göra om jag känner mig lite extra spacead hah

respect to the animals

Skrivet:    ·  Allmänt
 Bilder från disneyworld, animal kingdom
Min uppfattning är att det inte är ofta politikerna pratar om djuren utan det är till största del bara om hur vi ska påverka samhället för oss människor. Det är såklart viktigt med jobb, skola, jämnlikhet m.m, men jag tycker att det ska förekomma flera frågor som handlar om hur vi ska göra det bättre för djuren. Det är flera djurarter som håller på att dö ut, tex noshörningar och pandor (snyft, pandor) och är utrotningshotade. Vi fortsätter ta pälsen från alla möjliga djur och ändå är det inte någon med tillräcklig vilja som har gjort något för att förändra detta, åtminstone inga drastiska.  Miljön är en stor fråga som många partier jobbar för men samma sak där, ingen har hittat ett sätt att rädda det. Man blir orolig när man tänker på konsekvenserna, vädret svajar och det förekommer fler naturkatastrofer. 
 
Nu har jag sagt mitt, men jag hoppas och tror att de flesta håller med mig :)
Lets watch allt för sverige

chaiii

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Idag har det varit en ganska lugn dag eftersom vi har haft tre lektioner och ett par håltimmar. Efter lunch åkte vi med tåget till ett centrum typ och så ''köpte'' jag en gratis chailatte på espresso house som var good för ingen kan väll motstå gratis? men jag tycker det smkar godare om man har något till så Ella fick resten :)) Sedan så gick vi och kollade på en teater som var minst sagt speciell, men slutet var ganska kul för kändes som något extremt amerikanskt program haha. see u

bonysbay

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Supersmart för ni som ofta beställer saker på nätet!

helgens vyer

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Pappa fyllde år förra söndagen, men då var jag hos mamma så jag kunde inte fira honom då så därför bjöd vi hit släkten i helgen. Det var mysigt och kul att träffa kusinerna eftersom det var ett tag sedan vi sågs och så fick jag fråga ut dem om deras nya skola. Vi åt vi tapas, lasagne och glass till efterråt, rena kalaset helt enkelt ;) 
Jag hade tillsammans med farmor o farfar bestämt att de skulle köpa en buske till pappa, från mig. Kanske låter konstigt med att ge en buske som present, men jag och pappa har pratat om att plantera en forsythia (som busken heter) eftersom den är gul och han älskar gult. När pappa var och handlade passade vi att plantera den och wollah, fin va? Lite liten kanske, men den växer ju trots allt!

virvel

Skrivet:    ·  Allmänt
 
I förrgår gjorde jag de här naglarna och jag fick inspiration från kontot nailsartvids (tror jag den heter) där det läggs upp hur man gör många fina nageltoturials. Det ser ganska ''välgjort'' ut men i själva verket är det väldigt lätt! Man målar med två olika färger hälften, hälften och sedan tog jag en dottingtool (går också med tandpetare) och gjorde som virvlar. Vissa blev lite slarviga haha och det var svårt på höger, men det blev ändå rätt coolt ;) 

resa e bra

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag och pappa har gått och grubblat på vad vi ska hitta på under höstlovet och vi har tänkt på Berlin, Paris och Budapest. Det är lite svårt att sitta och kolla runt på nätet tycker vi så vi var hos resebyrån i förrgår och de hjälpte oss att boka en resa till Budapester och nepp inte Budapest. Budapester ligger i Berlin och dit kommer vi tas till på fredagen (ledig från skolannn) innan höstlovet. 
Jag känner mig väldigt pepp på att komma utanför Sverige några dagar, det känns som jättelängesedan jag var på flykt. Jag var ju i Italien, men har inte rest med familjen på över ett år. Det som också är kul är att Lovisa är där samtidigt som mig så vi kommer helt klart träffas där någon dag!
 

10 dagar

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag tror de flesta har sett det här med att man ska lägga upp bilder på olika saker under tio dagar. Jag har nog aldrig uppdaterat mitt instagramkonto än vad jag gör nu haha. Jag tycker det är en ganska kul grej eftersom det har spridits en del så då får man se vad andra lägger upp! Jag börjar kvart över tio idag och sedan har vi orientering så det är superskönt, förutom orientering då :// Nu ser jag att klockan går så jag måste nog gå nu jag också ;)

simpelt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
fallfashion
Enkelt är ju alltid snyggt :)
 
Hellu
Idag har jag och mamma varit på sjöhistoriska museet på eftermiddagen och det var inte särskilt kul när vi väl var där, men det var fortfarande en lagom och ganska rolig utflykt ändå. Det som kanske var mest intressant var ett jättefint och stort träd utanför byggnaden där vi satte oss en stund och tog lite kort och sådär. Imorse hade jag även träning som vanligt och det gick rätt dåligt om jag ska vara ärlig, men vi fick bullar som vår tränare bakat igår vilket var supergott, för ni missade väll inte att det var kanelbullens dag igår?
Nu är jag suuupertörstig och trött så kan ju vara en bra ide att dricka och sedan börja dra sig till sömns...

Moments

Skrivet:    ·  Allmänt
 Det har varit en ganska händelserik och aktiv dag idag eftersom jag bland annat har naturstädat med laget och bara varit allmänt duktig ;)). Jag tog lite foton så ni får se ''moments'' från dagen!
 
1. Ella i ett nötskal, eller snarare sopsäck (haha rolig jag e), och ja den var ny om någon undrar...
2. Vi hittade en del konstiga grejer i skogen när vi var på jakt efter skräp så hittade vi bland annat ett par gamla (och då menar jag gamla) skidor, en hög med bananskal, kläder och meer.
3. Löven har börjat falla och blivit till fina färger så tänkte att jag kunde ta en höstbild, med en sko i hörnet.
4. Jag var helt slut efter städningen, men Lovisa lyckades få mig att gå en promenad. Vi gick till ett ställe som jag varit kanske en gång vilket är väldigt konstigt med tanke på att jag bott här i princip hela mitt liv haha. Hur som helst var det lite jobbiga trappor som jag inte gillade, jag var hype och det hela slutade med att vi hade gått i ungefär 1,5 timme. Stolt. Nu ska jag sluta för ... ehem vissa tycker antagligen att jag överdrivit den där promenaden en del :)))))))

Godnatt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 

alla gillar palt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Farmor och farfar har varit på besök här sedan i måndags eftersom pappa var på konferens igår. En av fördelarna förutom att det är jättekul att träffa dem så lagar ju farmor så god mat. Palt är en av favoriterna, vilket jag gissar att många av er inte vet vad det är. Det är hur som helst råriven potatis som sedan görs till en ''klump'' och så lägger man i fläsk. Jag tycker om att ha lingonsylt till, men nej det tycker vissa (vissa=pappa) bara förstör. 
Jag ska strax gå och lägga mig även fast jag har sovmorgon till 10.15 imorrn :)))
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design