Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Loka likes old school

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Köpte den igår när vi stannade med bussen på vägen hem från Boda Borg. Den var ganska god men jag föredrar Loka citron ;) Btw så var det superkul på Boda borg men jag hinner inte skriva mer nu så hejdå!

Hittar inget bra att lyssna på

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Klassresa - Boda Borg

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vi åker imorgon efter lunch bussen så det ska bli jättekul, det är tydligen ungefär som Laserfortet som jag har varit på en gång. Det är olika rum med utmaningar som man ska klara av tillsammans i laget. Och imorgon kan jag tyvär heller inte blogga men om jag hinner nu så gör jag ett tidsinställt!

Sorry

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har tagit slut på min fira surf den här månaden (duktig som jag är) på mobilen så jag kommer antagligen inte kunna blogga förrän på Onsdag eftersom vi inte har någon internet här hos mamma, var bara det jag ville säga!
(sitter vid en seeeg dator nu som jag inte kommer orka gå in på sedan)
 
 
bara för jag inte visste vad jag skulle ta för bild...

Bokbetyg

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Började den här i Söndags som jag fick för något år sedan och hittade den och såg att jag inte läst den. Har redan läst ut den hehe (ovanligt för mig som inte läser så ofta) och jag tyckte den var ganska bra. Ett tips för de som gillar romaner som handlar om grupptryck,kärlek och att våga stå för sina känslor och lite så men jag ska låna en ny bok imorgon tror jag :)

Gaash alltså

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vem längtar inte liksom? Verkligen inte jag som har så mycket att se fram emot! Vi pratade om det på lunchen igår och kom fram till att det var 18 skoldagar kvar och alltså 17 idag (om vi inte räknat fel...) och det känns ju på ett sätt lite tråkigt för att då lämnar jag min klass där jag har många fina kompisar men jag MÅSTE hålla kvar kontakten med de men flesta kommer flytta över till samma skola som jag iaf :3

Dagbok i skolan 2007

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade en ''dagbok'' från 1:an här om dagen där man skrev vad man gjort under helgen eller något sådant och jag känner ju mig oerhört stolt över mina kontsnärliga bilder och den professionella stavningen...
 
Översättning: Jag lekte med William det var roligt. Jag åkte en dragring som man åker efter båten.
Jag åkte skridskor, jag tror jag åkte 11 varv. 
 
Kan säga att det är roligt att kolla igenom gamla grejer man gjort när man var liten så gör det!

Eurovision kväll med friendos

Skrivet:    ·  Allmänt
De tror ju att Danmark kommer vinna hela shotaballongen, jag tror hon har en chans att vinna men jag vet junte. Jag ska åka till min kompis snart och sova över där och då kommer lite fler kompisar vara där så det blir roligt! 
 
Vem tror du vinner?

Sommartider

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Haha jag filmade lite när jag var där så jag tänkte sätta ihop en film men jag kunde inte göra det förrän nu men hoppas ni tyckte om den ;3

Fun from we❤it

Skrivet:    ·  Allmänt

 

Tumblr_m2hmyq0lmb1qi23vmo1_r1_500_large

Det här är jag idag

Skrivet:    ·  Dagens klädsel

Är på väg hem från gympan och det gick bra på trampett och jag blev Dagens gymnast så det var kul! Det känns lite varmare här än på landet så jag kände för att ta på mig något somrigt :)
Shorts, H&M • Blus, Lindex • Örhängen, fick i julklapp för något år sedan

Veckans Braiga

Skrivet:    ·  Veckans braiga

ellasworld.bloggo.nu
Det var bara en som anmält sig men ändå. Jag tror jag ska ta en paus i Veckans Braiga och se om fler läsare kommer så att jag har något att välja mellan men tack till alla som anmält sig iaf!

Hoppas det här laddas upp

Skrivet:    ·  Allmänt

Testar nu om det går att göra ett inlägg här på landet.. Jag får se om det kommer gå att utse Veckans Braiga idag. Jag sitter i bilen på väg till affären och nu finns det 3G så hoppas det funkar :D Här får ni ett collage från igår och det är någon som har lämnat en katt här som är jättesöt som vi har döpt :3

Till landet

Skrivet:    ·  Allmänt

Ska åka till landstället nu så kommer inte kunna blogga tror jag förrän på Söndag så det är tråkigt men roligt för mig ändå! Ses på Söndag ;)

Sommarvärme

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Vilken är den inklippta? (svååårt eftersom jag är ju så professionell...nej)
 
Det är ju såhära väldigt varmt och skönt idag. Jag börjar känna att sommaren är på väg och det är ju bra! Jag hoppade lite studsmatta och hade det skönt. Blev så varm och trött efter hoppningen så jag gick in. Sedan vill jag säga grattis (igen) till min fiiina kompis som jag känt sedan jag gick på dagis, Graaatttiiis!!

Är du bra?

Skrivet:    ·  Allmänt

Litet kryp-in

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Lovar, jag kommer känna mig som en prinsessa inatt! 
Jag har inget eget rum hos pappa så tills vi kommer på något sätt att fixa det som att typ bygga ut eller något så har jag tänkt fram och tillbaka på den här iden. Tackar mina sååå snälla farmor och farfar som hjälpt mig <3 Jag tyckte det blev riktigt fint och mysigt, eller vad tycker ni? 
 
Ps. Var inte rädda. Jag är INTE ett spöke... inte vad jag vet iaf eller ser jag ut som ett? ;)

Projekt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Farmor och farfar är här och de hjälper mig att fixa gardiner runt min säng. Mysigt :) Resultat kommer nog ikväll! så håll utkik ;)

Gröna lunds nya

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag SKA åka den där 121 m höga saken. Det känns lite scary på grund av höjden och man sitter ju liksom helt fritt. Leeeeskiigt men jag ska inte fega ur, den är kanske inte sååå läskig. Vågar du åka?
 
Idag var det de näst sista Nationella proven och det känns skönt men det är typ det värsta kvar nej men jag tycker det är lite läskigt att prata Engelska men vi får hoppas på det bästa! Nu ska jag sova så natti natti :)

Frillor

Skrivet:    ·  Allmänt

Är hos min kompis, ska sova över för pappa ska bort så det är kuuul. Vi kollar på tv och hon gör frisyrer på mig haha. Sov gott alla kokta gurkor!!

Eller är jag helt ute och cyklar?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag vet inte om det här spelet är för alla personer men när man väl kommit in i det så är det jättekul...tycker jag. Det finns för Iphone, vet dock inte om spelet finns för Android men det är bara och testa! Dragonvale får..
 
flisar (fleecar av mig). Passa på och ladda ner nu, helt gratis! Hoppas alla hade en bra lovdag och valborg igår också ;)
.
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign