Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hopphopp

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hej!
Det är så skönt nu när det börjar bli sommar att man kan vara utomhus, utan att frysa ihjäl utan jacka. Jag passade på att sätta upp studsmattan i det fina vädret OCH jag gjorde det helt själv, wow. Efter lite misstag med att bygga up studsmattan så satte jag mig och tog mig en sockerdricka. Det var såå länge sedan, men det var himla gott!
 
Sneelaa, kan någon ge mig tips på vad jag kan skriva om för jag har lite slut på ideer så skulle uppskatta det! 
 

Thoughts

Skrivet:    ·  Allmänt
Vad tycker ni om er själva? 
Jag skulle säga att jag tycker lite både och, ibland kan jag tänka som att jag ger komplimanger till mig själv, men ibland bara vill jag sjunka igenom golvet och tycker jag är ful och dålig. Jag tror det är så för dem flesta, jag har egneskaper som jag inte tycker om med mig själv, t.e.x som när jag pratar. Jag gillar inte min röst och det sättet jag pratar på, men samtidigt så vet jag att det inte är någon som bryr sig om hur jag ser ut eller hur jag pratar, de gillar mig ändå. Man ska tänka på det positiva och bara tänka bort det som man tycker mindre om för på det sättet känner jag mig lycklig.  
 
Hinner tyvärr inte skriva mer nu, för jag ska gå och lägga mig nu. Jag har stått ute i typ en halvtimme för att den dära **** glassbilen skulle komma hhaha. Det var jäättelänge sedan, men det var bara för att vi har fått någon kupong som vi ville utnyttja för kul skull ;)

Nytt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har fått lite saker till gymnastiken bland annat den senaste veckan ungefär och jag är supernöjd. Den svartblåa dressen är våran nya tävlingsoverall som vi har på tävlingar och träningar. Den är så himla fin jämfört med den vi hade i min förra klubb för den sitter mycket finare och det är ingen annan förening som har sådan och ja, aj lav it ;)
Sedan hade vi även beställt två tryckta linnen som jag inte vill visa trycket på som ni kanske förstår, men det är bara ett vanligt linne med brottarrygg från Lindex.
Jag pratade ju förut om att jag skulle köpa nya gympaskor så det har jag gjort också. De passade väldigt bra och så var de på rea-pris på Stadium och det var ett jättebra pris. Stadium fyller typ år så passa på att shoppa loss där nu hihi!
 
 

Läxor

Skrivet:    ·  Allmänt
Länk till glosor.eu <---

Hårhårhår

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Den där med hjärtat har jag haft när vi hade uppvisning bara så ni veet ;3
 
Jag har precis kommit hem från att ha varit på våra kompisars firande av en tjej som fyller 18 idag. Hennes lillasyster som är jämngammal med mig har jag känt läänge så vi brukar vara med varandra när det är sådana här kalas så vi, hennes kille och en annan försökte få upp deras studsmatta... Det gick inte så bra för att det var en sådan där stång som hade fått en buckla så då höll vi på i typ en timme och bankade på den där så att den skulle bli rak och ja, den blev typ sämre än innan haha.  
 
Ehhm, vad ska jag säga mer... Jag känner att jag är ganska dålig på att skriva om saker så det blir nästan varje gång att jag skriver om vad jag har gjort under dagen. Jag fick en kommentar som tyckte att jag skulle skriva om en åsikt eller något sådant, men jag vet inte riktigt vad jag ska skiva om då heller för jag måste göra något som påminner mig om det. Ska försöka komma på något!

Bästa hejarklacken

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det var en väldigt bra dag idag, med bästa laget och det slutade med en tredje plats! 
Det är bara de som är 02 och neråt som får tävla i Mini-DM så då satt vi andra uppe på läktaren hela dagen. De som satt bredvid oss måste fått väldigt ont i öronen kan jag bara säga... Alla hade blå färg i ansiktet och vissa i håret och så hade vi supertjusiga partyhattar också :3 Vi skrek typ allt vad vi hade när de kom in på golvet och så körde vi våra proffsiga hejarramsor hah. 
Man fick himla ont i rumpan av att sitta så länge så vi gick ut och dansade lite, alla tittade konstigt på oss, men vem bryr sig ;) I pausen körde halva laget fotboll mot fyra killar och ja, vi vann ööööverlägset. Okej om jag ska vara ärlig så var det inte såå överlägset, alla skrek mest hela tiden...

Soligt igen

Skrivet:    ·  Dagens klädsel
 
blus - Hollister
Jeans- Crocker/Jc
 
Jag förstår inte en sak. Jag klagade ju på att det var snö förut och nu, typ en dag efter så är all snö borta!? Idag har det varit jättesoligt och blått på himlen, ne jag fattar inte dig himmel...
 
Jag har fått några kommentarer på sistone här på bloggen, vilket är superkul! Jag har fått lite tips om vad för inlägg jag kan göra så jag ska försöka fixa det :) Snart ska jag gå och möta upp mamma så ska vi köpa utegympaskor, för snart kanske vi ska börja springa med gympan och det blir uteidrott. Sedan tycker jag det är allmänt bra och ha till utflykter och liknande. Hoppas jag hittar ett par sköna och bra ;)

Nu har jag fått nog

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Var kom all dessa snön ifrån? I lördags var det ju varmt och det kändes verkligen som vår, men nu så har himlen plötsligt ändrat sig, dumma dig! De har i alla fall sagt att den ska smälta bort till på Fredag så jag hoppas dem har rätt. Hade det inte kunnat vara såhär på julafton istället :3
 
Nu ska jag sluta klaga för jag ska åka till skolan strax, men till en annan sak. Det var några som tyckte om det förra inlägget så jag ska försöka göra fler liknande :)

A la favorita

Skrivet:    ·  Allmänt
Body lotion, L300 : Är en vårdande och mjukgörande kroppslotion med aktiva ingredienser och naturliga oljor. Den gör huden silkeslen och skönt återfuktad. Läs mer här. Jag tycker själv att den återfuktar väldigt bra eftersom jag alltid blir så väldigt torr efter jag har duschat så den rekommenderar jag! 
 
Papaya body butter, The body shop - 185 kr : En intensiv och krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen. Läs mer här.
Jag brukar ta den efter den föregående och den luktar väldigt gott. Däremot finns den inte att köpa i butik längre för att jag har haft min i över ett år (O:) och den är inte slut än heller heh.
 
Batiste dry shampoo - ca 69 kr: Batiste torrschampon är det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. De är lätta att applicera och ger håret ett "nytvättat" utseende.
Funkar väldigt bra när jag börjar känna mig fettig i hårbotten så jag är very nöjd med den.
 
 
 
Handsprit coconut water, Bath and bodyworks - ca 10 kr/st: Det är helt enkelt en godluktande handssprit eller handdesefektion om man ska krångla till det. Den luktar dock inte kokosnöt, men jag gillar den ändå! hitta de här (finns ej i Sverige).
 
Nagellack sugar nails nr. 102, Isadora - 79 kr: Sugar Crush Nails skapar en “sockrig” struktur i matt skimrande färger. Läs mer här. Himla fint nagellack som jag fick i julklapp och har använt ett antal gånger sedan dess, tack till kusinerna ;)
 
 
Hörlurar, Urban ears - 599 kr: Jag har haft de i ungefär ett år och jag använder de nästan varje dag för det är så superbra ljud i dem. Jag ser kanske inte så fin ut i dem, men jag har de i alla fall ;3
 
Halsband, ??: Jag gillar det här halsbandet väldigt mycket för att man kan ha det lite när som helst: I skolan och om jag vill klä upp mig lite mer. Löve it <3
 
Skal pingvin, Fyndiq.se - runt 59 kr: Jag tycker det är ett väldigt gulligt och roligt skal även fast det kanske är lite opraktiskt med vingarna. Det skyddar bra också så jag ser ingen anledning till att inte använda det hihi.
 
Jag har några grejer som är hos mamma som jag gillar, men jag kan junte ta med allt...
Pju, nu var jag klar och nu kommer säkert ingen orka läsa allt det här, men jaja det är kul att lägga ner lite tid till sina inlägg också! 
 

Spring-walk

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag och Lovisa gick en liten fotopromenad i Lördags och jag fastnade för dem här bilden. Det är i motljus och det blev så coolt med håret och allt, eller är det bara jag som tycker det? 
 
Till något annat, så pratade vi om min design heh, jag har haft den i typ ett halvår men det är bara att det tar tid att ändra design. Om jag hinner så skulle jag vilja ändra hela designen, men jag kommer inte ihåg så mkt av alla kodgrejer och sånt, men jag skulle kunna fixa det. Annars så tänker jag byta headern iaf!

Essiebutton

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Jag gillar henne på nå sätt, hon är rolig och har en bra personlighet enligt mig. Inte för att den här videon var den mest intressanta, men jaja. 

Top model

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Som kanske några vet så har Top model Sverige börjat igen vilket jag gillar eftersom jag har följt det sedan det startade. Jag tycker faktiskt att det blev lite roligare nu när det är killar med för det har jag aldrig sett förut i den Amerikanska så det är spännande ;)  Jag tycker om Elzana eller vad hon nu heter och Ellinor tycker jag om också, men Jennifer gillar jag inte så mycket för hon är så kaxig och ja, jag vet att hon blivit mobbad, men ändå...  Bland killarna vet jag dock inte?
 
Vem hejar du på, vem ska vinna?
 

Sunny dayyy

Skrivet:    ·  Allmänt


Good morning!
Jag fick skjuts av pappa och jag börjar inte förrän klockan 8.55 så jag går hem till mamma nu. Jag orkar inte sitta och vänta i en timme i skolan som ni kanske förstår ;) Det är hur som helst soligt och fint väder nu så jag tog fram solbrillorna mihi. 

Mellodag

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår startade jag klockan 12 och träffade Lovisa så vi åkte till Friends Arena och kollade på genrepet av Melodifestivalen som var väldigt kul! Jag har varit Melodifestivalens genrep en gång innan när jag var liten, men det minns jag inte så mycket av. Sedan när jag kom hem vid fem gick vi ner med maddrasser från henne och folk tittade konstigt på oss när vi gick med dem på huvudet haha.
 
 
Klockan halv 6 började alla komma och vi blev 5 st. Vi åt tacos och hade det mys och sedan kom grannen och berättade att bion funkade eftersom den inte har gjort det i typ en månad och då blev vi superglada. Vi hade det hur som helst väldigt kul och alla syns inte på bilden. Sedan var det två stycken som sov över också så det var en super dag ;)

Relaxed u no

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hopps i kallopsen!
Jag är så hiiimla hungrig nu, men ska försöka skriva nu i alla fall ;) Jag körde lite avslappnad stil idag heh med uppkavlade byxor och så märkte jag sedan när jag kom till skolan att jag hade en stor tova där bak, väldigt tjusigt måste jag säga! Jag är fortfarande lite förkyld, men betydligt bättre och det är väldigt skönt.
 
Angående uppdateringen så har jag inte så jättemycket inspiration till skrivandet så skulle uppskatta tips! 
Jag ska äta pizza nu så jag kan inte bärga mig för min mage kan bara inte klara av det så jag säger hejdå :)

Resultat i massor

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag ska inte skylla på det ;)
Jag har fått typ 5 resultat på prov och sånt så det är ju kul... Eller nja vissa grejer gick bättre än de andra, men jag är ändå ganska nöjd med alla. Jag har gjort mitt bästa och mer än så kan man inte göra! 
 
Om ni undrar hur jag mår nu så är det sådär för jag gick hem efter lunch så jag har missat en IUP grej, men jag måste vila upp mig och jag hade ingen ork till att stanna i skolan. Imorse var jag vääldigt hes och hade ont i halsen och nu är det samma fast lite bättre och jag är mer snuvig nu. Jag hoppas det kommer gå över snart så att jag kan komma till träningarna som vanligt :)

Q/A

Skrivet:    ·  Allmänt
1.Två sanningar om dig själv?
Jag tycker det är jättejobbigt om det är för varmt inomhus för då måste jag typ gå ut och andas frisk luft :3
Jag kan tycka det är ganska skönt att vara hemma själv en hel dag, är jag den ända som tycker det?
 
2.Din sämsta egenskap?
Jag tror att det är att jag är så envis haha. Det kan i och för sig vara både bra och dåligt, men mina kompisar kan tycka det är rätt jobbigt ibland. Jag måste bevisa att jag har rätt och bland annat att jag måste googla upp det...

3. Vem gör dig lycklig?
Mina vänner och familj som nog de flesta skulle svara på den frågan, men om jag är ledsen eller på dåligt humör så muntrar de oftast upp mig.

4.Vad gör dig ledsen?
Ganska mycket, men när folk är oärliga och ibland bara småsaker när jag är trött fast utan tårar ;)
 
5. En dröm?
Jag antar att jag drömmer om att uppfylla ett yrke som aritekt. Det är det jag siktar på just nu, men man vet aldrig var den önskan tar vägen?

6. Hur lång är du?
Jag tror 161 cm
 
7.Hur löd ditt sista sms du fick? 
Hellåhellå från Den söta grisen hahaha.
 
8.Vilken är din favoritplats? 
Först och främst hemma, men sedan tycker jag väldigt mycket om att vara i fjällen och i gymnastikhallen.
9.Vad tycker du om att göra?
 
Jag har ett stort intresse för att åka skidor och det blir ju såklart ännu roligare med kompisar! Även fast jag inte har fullt lika stor passion för gympa längre så är det fortfarande kul.

10. Favorit årstid?
Sommaren och ibland vintern ;)
 
 
Ps. Frågorna hittade jag hos linnlofhoms.vionno.se (mina kusiner).
 

Gossip girl och något varmt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag har inte haft feber idag vilket är bra, men nu börjar jag känna mig lite varm igen så får ta tempen, men jag har iaf druckit lite te och kollar på Gossip girl heh. Jag åt vid 12 så jag har iaf känt mig hungrid som också är ett plus! Jag kommer flika in med ett till inlägg idag så jag kompromissar till uppdateringen jag hade på sportlovet...

Sjukling

Skrivet:    ·  Allmänt

Vet ni vad? Jag har gått och blivit sjuk och det är hyfsat sällsynt i min värld. Jag hade 38,6 grader feber förut men efter jag tog en Alvedon har jag känt mig bättre, men jag är himla trött och lite krasslig ;) Stannar nog hemma imorgon eftersom jag haft feber idag. Jag har sörjt med lite Ben & Jerry så då blir man ju gla!

Stöten ❤️

Skrivet:    ·  videor

En vecka i Stöten med vänner

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design