Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

flashiee

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Blir jättesugen på att köpa sådana där flash-tattoos inför sommaren för har sett en massa fina bilder på weheartit med de haha. Tänk när man ligger på stranden och så glittrar det till på armen av de där tattueringarna <3
Så att det finns på uropenn var ju bra för jag är ingen som beställer på nätet särskilt ofta ;)

sovmorgnar gillar ja

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag började 11.15 idag eftersom vissa i klassen skulle ha orientering, men det hade jag förra veckan såå det var skönt. Dock behövde jag äta vid 10-tiden eftersom vi började efter lunch. Men det gjorde ingenting för jag var hungrig iaf.
Jag gjorde en tomatsås med tortillini och det blev faktiskt riktigt gott jämfört med hur det brukar bli annars när jag lagar mat hahh. Inte min starkaste sida hittils, men jag får väll träna antar jag! 
Recept hittar ni häär
 
Veckan fortsätter lika bra då jag börjar 10.15 imorgon och 9.50 på fredag yeeey, tycker synd om er ;))

Helgen

Skrivet:    ·  Allmänt


Javeet att jag bloggat dåligt på sistone men jag har ingen ursäkt förutom att det varit mycket annat på gång ;)

Det får bli mobilinlägg igen för det finns ingen uppdatering på iPhoto-dit jag kopierar över bilder från kameran och jag fattar inte hur man gör på annat sätt. Men hur som helst...
I helgen var vi och tävlade i Järfälla. Vi kom dit på fredagen och sov över i ett klassrum två nätter. Jag hade som vanligt min jättetunna madrass medans alla andra hade typ två meter höga o breda madrasser haha... 
Vi tävlade på lördagen och kom sedan till final på söndagen och gissa vilken plats vi kom?? 
Trea av 49 lag o: Vi var såå glada och vi blev helt rörda hah. Förövrigt var det en jätterolig helg med bästaste laget <3

Wihii internet

Skrivet:    ·  Allmänt


Wihooo de har fixat så att det är 4G här!! Lite överglad;)) Innan fick jag sitta på typ balkongen för att ens komma in på Google och då tog det hundra år (ish). Mitt internet kommer säkerligen ta slut eftersom det inte finns sådär jättemycket att göra här. Vi har precis satt på brasan och hissar vimpeln och nu ska vi gå och hämta ved så tjadå!

Nervositet

Skrivet:    ·  Allmänt



️Igår hade jag konsert med blockis igen och nej fy, jag var såå nervös. Jag, Annie o Lovisa spelade "solo" med en låt som vi nött i princip hela den här terminen. Vårt mål var att spela den på en konsert nu i vår och jag sa: aldrig i livet först, meen om man kämpar för något så går det till slut. Mina fingrar och ben kunde inte sluta skaka när jag jag stod där uppe, men det gick ju!
Varför ska man bli så himla nervös för saker egentligen?
Det är inte så att människorna som tittar kommer bita mig precis. Samma sak med redovisningar i skolan som jag kan bli så sjukligt nervös inför. Men varför, egentligen?

Dagens fråga från Felleflisen, kanske borde bli en ny grej här på bloggen? Eller inte hahaa... eller?? 

För övrigt åker jag till mitt landställe imorrn och internet är sämst där
så kan tyvärr inte blogga på några dagar buhuu. 

vem, vad vilken är din crush?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det har kommit en nyhet av Loka crush i smaken jordgubb som jag tänkte att jag kunde testa. Jag har hört flera youtubers och andra prata om den så jag antar att det var värt ett försök. Jag gillade nämligen inte den med hallonsmak särskilt mycket eftersom jag tyckte den påminde mig om resorb haha... Ni som inte vet vad resorb är, så är det vätskeersättningstabletter som man lägger i vatten och har olika smaker. Jag drack det varje dag i Italien och usch det var inte gott så därför är inte hallonsmak på drycker någon höjdare för mig.
Denna tycker jag dock var god, men jag föredrar nästan bara läsk eller bara bubbelvatten heh, så tråkig jag är då.
Jag gjorde även lite jordnötsmörbananbites, oj vad långt, (hade redan ätit några om ni undrar, busig) som jag lägger i frysen en stund. Det kanske låter superäckligt, men jo, testa!!

bikbok

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Jag tycker Bikbok har fått in mycket snyggt nu till våren som jag gärna skulle investera i. Kanske inte just det på bilderna hah, men klippe bara ihop ett kollage med lite plagg ;) 
 
Jag håller just nu på och väntar på min egengjorda pizza som är i ugnen och för att fördriva tiden tänkte jag att det var en bra bloggtid. Det har varit extremt mycket allra mest i skolan och även roliga saker kring gympan, blockflöjten och lite annat nu på sistone. Jag har inte haft särskilt mycket fritid på grund av det, men det dröjer inte länge tills det är sommarlov och jag slipper allt plugg. Det ska verkligen bli skönt att bara vara i hela 10 veckor, hör ni hur det låter mmm vad härligt.
 

Tävlingen

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag hade en ganska fullspäckad helg med tävling både på lördagen och söndagen. På lördagen satt jag och runt hälften av laget på läktaren och hejade på som galningar. Vi är helt klart den bästa hejarklackens ;)) 
Då fick vi tre medaljer, silver,silver och brons. I söndags då jag tävlade slutade det även då med tre medaljer yeey. Dock var jag tvungen att åka hem o plugga så kunde inte titta på sista gruppen av laget buhu...
 
Det var verkligen en rolig tävling och vi var inte alls lika stressade som vi alltid  brukar vara på tävlingar. Så jag är supernöjd med insatsen! 
 
 

Destination : Azorerna

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Som rubriken säger, blir nästa destination, Azorerna!
Mina senaste resor har i stort sett varit i storstäder så nu tyckte jag, och pappa, att det var dags för en solsemester igen. Vi åker i slutet av juli och jag tror det kommer bli jättelyckat. För er som inte vet vart Azorerna är (inklusive mig, innan vi boka haha) så är det en ögrupp utanför Portugal. Vi kommer på ett hotell som heter Hotel Marina... om nån undrar? Hehe hur som helst, ser hotellet jättefräscht ut och naturen ser jättevacker ut så det måste vi se till att utforska och troligtvis även åka på någon utflykt!
Vi ska helt enkelt sola, bada, äta go mat och ha det härligt :)
 
Förövrigt kommer bilderna från weheart it som jag bara på senaste veckan blivit lite beroende av hah. Så se till att kolla in min feed här!
 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design