Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Den här låten har fastnat in my head

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Tiden går så himlans fort! Tycker inte ni det?

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag tycker såhär att tiden går så himlans fort!! Håller inte ni med mig? Särskilt sommarlovet men även terminer. 
Det var bara det jag ville säga. För övrigt kom jag hem för en timme sedan efter att ha åkt buss hem som jag inte så ofta gör för :) Det är så långt från bussavplatsen (jag har hela tiden trott att det heter så...) så det tar liksom en kvart att gå därifrån och hem så det är lite jobbigt /: Jaja ha en bra dag och njut av varje sekund !

Utkast: Aug. 27, 2012

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag trött efter att ha varit i skolan och direkt efter det har jag umgåtts med farmor och farfar så jag ska lägga mig strax :) Jag har hur som helst haft en super dag :) :D

Vet ni vad jag kom på?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
...Jag inte har ritat med min ritplatta på länge så det ska jag göra nu...

Kolla min nya snyggiga kalender!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Yeey igår så gjorde jag en framsida till min kalender som man ska ha nu i 6:an (Man kan inte tro att jag har börjat i 6:an?!) så nu bli man lite glad när man tar upp den ur väskan! Den var inte så fin men det struntar jag i ^^ Det är ju jag som har gjort den iaf ;) Jaja, jag ska bara säga att det antagligen kommer bli bara ett inlägg på vardagar nu när skolan har börjat så kan jag ju inte blogga på dagen men ni kan fortfarande följa mig på Instagram där jag uppdaterar lite oftare: @felleengstrom om ni nu hade missat det!!! Gissa vad jag ska göra nu?? Jag ska bara chilla och kolla på fortsättningen av Trassel i 3D som jag började på pappas 50-årskalas. Ni som har sett den kan väll hålla med om att den är jättebraa :D Om du inte sett den tycker jag du ska kolla in den filmen! (<---länk)
 

Förlåt mig för min dåliga uppdatering!!

Skrivet:    ·  Allmänt
Varit med min kompis hela dagen så har inte hunnit men jag var bara tvungen att göra ett inlägg även fast jag inte har tid ;) Ni får en snabb bild från Italien och sedan MÅSTE jag gå!
 

Veckans braiga

Skrivet:    ·  Allmänt

Jag saknar de redan!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hej alla mina vänner! Nu är jag hemma igen från att ha varit i Italien med mina fina gympakompisar som jag har varit tillsammans med i 8 år! Det är sjukt! Och nu så kommer våran grupp inte finnas mer... Idag ska vi börja träna i våra nya grupper och jag vet inte hur det kommer bli men jag får hoppas att det kommer att ordna sig och bli bra. Hur det än kommer bli så var det ett jättebra slut att umgås i Italien den tid som vi hade kvar att vara ''India'' (vårat gruppnamn) och ha kul! Det var underbart där borta men jag kommer att göra ett stort inlägg med allt vi gjorde där nere i Italien, idag om jag har tid!!!!

Jag är borta...

Skrivet:    ·  Allmänt

Italy!!!!!!!!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Wohooo! Har packat klart och ska strax äta kronärtskocka och sedan ska jag gå och lägga mig för att jag har en lång dag framför mig imorgon! Hela min gympagrupp ska åka dit för att vi ska ha gymnastikläger där borta. Vi ska såklart inte BARA träna utan vi ska ju bada och sådant också men vi åker inte dit för att bara chilla iaf ;D Det ska bli sååå kul och särskilt när jag inte har varit i Italien innan. Jag har varit lite slö idag så jag har inte orkat blogga nästan utom Dagens braiga och sedan kom jag på att jag inte har gjort ETT ända tidsinställt inlägg men jag hinner kanske göra något snabbt inlägg. Jag kommer ju inte att kunna blogga där borta :( Jag kommer sakna er!! Vi ses om en vecka! :( Jag ska ha det asbra!!!
 

Veckans braiga!

Skrivet:    ·  Veckans braiga
 
 
 
 
 
 
 
 

Fullt upp! Antagligen ingen veckans braiga idag ):

Skrivet:    ·  Dagens planer!

Viktigt Meddelande!

Måste bara informera er om att jag inte har tid att utse veckans braiga idag men imorgon får det bli istället ): Varför? Jo vi håller på att greja med 50-årskalas som börjar ikväll så ni kaanske förstår varför (: tjingeling!

Jag är galen i att bada!

Skrivet:    ·  Allmänt
 God morgon! Jag och min kompis ska strax gå ner och bada! Jätteskönt!! Jag har alltid älskat att bada :D Att simma runt och hoppa i är såå skönt och det blir ännu bättre om det är varmt i vattnet också! Eftersom att jag ska bada så måste jag stänga av nu men Hejdå!

Videooo!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Kan du inte se videon? Klicka här

Väntar och väntar...

Skrivet:    ·  Dagens planer!
 
Ååh får spunk! Det tar åratal att ladda upp den dumma videon fast nu är den på 90% men det har tagit typ 2 timmar! Den var ganska stor men jag har inte så bra tålamod just nu! Jaja jag ska snart åka till min kompis som jag var på Liseberg med (: Hon ska sova över så det ska bli askuul! Fast först ska jag vara hos henne ett tag :D Nu är videon på 93% När vi är tillbaka ska jag ladda upp den där så får ni kolla på den. Ni får en ledtråd vad den ''handlar'' om= Norrbotten ;) ses ikväll när jag kommer tillbaka (:

Veckans braiga!

Skrivet:    ·  Allmänt
Yeey nu är det premiär för Veckans braiga!  Jag tycker att det var ett lite annat namn en vad flera andra har som veckans blogg, Helgens awesome, dagens blogg m.m  Det kanske inte var det bästa namnet, det är ju inte ens ett riktigt ord men vem bryr sig? Hur som helst är det ett braigt ord. ;) Jag kommer att ha det här på Måndagar men inte varje måndag så om du har en blogg då tycker jag att du ska visa mig att du är massa braig!!!! Du kan ''anmäla'' dig på det här inlägget.
 
Jag är förövrigt på väg hem och har precis ätit Kina mat i Umeå så vi kommer definititvt komma hem seent! Vi åkte lite senare än vad som var tänkt men det gör ju inget :D Vi hade ASTUR igår med vädret, det var ju helt blått på heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeela himmelen och så kollar jag ut ur bilrutan idag: MASSA REGN! GRÅTT PÅ HIMMELEN! Det kan man kalla vädertur :3 
 

KvällsUpdate

Skrivet:    ·  Allmänt
Är rätt slut efter den härliga dagen!!! Det var en massa bra dag idag! Jag har varit på det där utomhusbadet(<------klicka) i Byske och det var superkul med alla kanor och grejer och att bada pool, det känns som man är utomlands nästan men jag är ju snart där, i Italien iaf en vecka kvar (:. Det har även varit en mysig kväll som ni ser ^^
 
Imorgon ska vi hela vägen hem så det blir en relativt låååååååååååååååååååååååååååång resa i en bil men jag har lite saker att göra under bilresan så ni behöver inte oroa er för mig ;3 Trots allt ska jag sitta i en bil imorgon och då kan jag sova hela vägen om jag vill så det underlättar bara om jag är trött ;)
 
Jag ska mysa här i soffan en stund till och bara njuta av liivet men det är en sak som jag måste bara göra och det är att byta till en annan header bara tillfälligt för den är ju förskräcklig den jag har! Vi tog lite bra bilder där borta nämligen :)
 
 

Imorgon åker vi hem ):

Skrivet:    ·  Allmänt
Imorgon åker vi hem från det här fina stället ): Jag har haft det super här oppe även fast vi inte fick någon fisk igår men jag är gla ändå ;)  Jag längtar inte hem fast det ska bli kul på vägen för vi ska stanna I Byske och bada där!! Snart så kommer ju jag och mitt gympalag åka ner till Italy!! Det ska bli suuperkul och vi ska träna där och ha det mys så jag har något att se fram imot :) hedåå allihopa :D

Heja mig!

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag ville testa att göra en midsommarkrans eftersom jag faktist aldrig gjort det! Jag plockade lite blommor och fick ihop en krans! Som vanligt har jag något som jag ska göra just nu och det är att gå ut och fiska den här gången! Godnatt!

Ukik efter djur på vägen!

Skrivet:    ·  Allmänt

-

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag varit hos min farmors bror som förövrigt hälsade på oss igår! Dem har nämligen som en tradition att bjuda på rökt fisk! Det va suupergott ;) Vi har varit där hela dagen och bland annat spelat dart (kastat pil) och så har jag fått ett fint armband som är handgjort! Jag förstår inte hur hon kan sitta och pilla in alla dem dära ringarna i varann, hon är jätteduktig! Ni förstår vilket jobb det är om ni bläddrar ner lite och kollar in mitt fina armband!

Jag blir så glad!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Tack! Jag börjar få lite läsare! Jag har nästan fått en kommentar på varje inlägg! Det är iaf en början :) Tack vare det är jag på bra humör :D Tackelitacktack ni som läser det här och har kommenterat !!! Nu har datorn nästan slut på batteri, Hejdå och ha en toppen dag allihopa!

Har ni skaknat mig?

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag har jag varit borta hela dagen på en utflykt till storforsen i vidsel! Det var väldigt häftigt och mäktigt! Jag har inte ramlat i, coolt va? Det var en bra dag och jag åt palt till lunch om det ens finns någon som vet var det är? Nu måste jag äta men vi ses imorgon!
 
 

Design