Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

KvällsUpdate

Skrivet:    ·  Allmänt
Är rätt slut efter den härliga dagen!!! Det var en massa bra dag idag! Jag har varit på det där utomhusbadet(<------klicka) i Byske och det var superkul med alla kanor och grejer och att bada pool, det känns som man är utomlands nästan men jag är ju snart där, i Italien iaf en vecka kvar (:. Det har även varit en mysig kväll som ni ser ^^
 
Imorgon ska vi hela vägen hem så det blir en relativt låååååååååååååååååååååååååååång resa i en bil men jag har lite saker att göra under bilresan så ni behöver inte oroa er för mig ;3 Trots allt ska jag sitta i en bil imorgon och då kan jag sova hela vägen om jag vill så det underlättar bara om jag är trött ;)
 
Jag ska mysa här i soffan en stund till och bara njuta av liivet men det är en sak som jag måste bara göra och det är att byta till en annan header bara tillfälligt för den är ju förskräcklig den jag har! Vi tog lite bra bilder där borta nämligen :)
 
 
♡Isabellasphotographing♡
Skrivet: 2012-08-06,  kl. 23:17:09 Blogg:  http://www.isabellasphotographing.blogg.se

önskar dig en fin tisdag! :)
kram




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo