Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Not to be perfect

Skrivet:    ·  Allmänt

Fotografiska

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår var jag, mamma och några vi känner på musēum och jag fastnade för den första utställningen Ruud van Empel. Det var bland annat små söta barn som var i naturen med väldigt fina färger. Jag tyckte mest om de bilder där barnen var mörkhyade för att det blev så fint mot naturen tycker jag! Klicka här för att kolla på fler av bilderna ;D Jag fick iallafall lite inspiration till hur man kan redigera bilder och så. 

Wantiies

Skrivet:    ·  Allmänt
T-shirt Oldnavy - Mjukisdress Juicy Couture - Jeansjacka Hollister - Kofta Oddmolly - Solbrillor Ray ban  -Converse - Body mists Hollister, Victoria's secret - Handsprit Bath and bodyworks

Påski påski

Skrivet:    ·  Allmänt
Hade precis äggjakt och jag hittade ägget, jag är duttig. Nej men idag slutade vi efter lunch och då gick jag och mina kompisar till forum och jag köpte små marsipanharar till mamma och pappa och milkshake på Jamjam. Sedan kom jag hem och gjorde kort som jag ska göra en jakt av till mamma + marsipanharen. Glad påsk!

Beställt från H&M katalogen

Skrivet:    ·  Allmänt
Men ni får faktiskt inte gissa för jag ska säga vad det är, hahaaa
Har beställt en sak till men den kommer senare i brevlådan så ni får se vad det är när den kommer ;) Aja det första är iaf en såhär väldigt fin sak som jag har letat efter så länge så  nu passade vi på att beställa det, det är som snickarbyxor fast shorts istället och den är ju så fiiiiiiiiiin och söööööt + att min kompis har en likadan + att min andra kompis visst OCKSÅ hade beställt en sån (och det visste jag faktiskt inte). Jag ville inte ha en vit. Men den andra saken var ett lila linne som man kunde knyta en rosett med ett snöre och så men den var ALLDELES för stor så vi ska lägga undan den och ha den nästa sommar :( Den tredje saken var ett vanligt sådär basic grått linne. Nu blev det en lite lång text om lite ointressanta saker. Hejdå <3
 

Pics from tha day

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu ska jag lägga mig men här var iaf bilder från idag när min kompis var här ;)

Dagens klädsel... nej där det blev det nåt fel va

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag mätt. Ätit stekt palt. Det var gott. God natt.

Jag, häst

Skrivet:    ·  Allmänt
Hittade en riktigt bra bild från igår när jag hade tagit ut min frisyr. Jag fick en man (hästman ni fattar) och blev till en häst eller nåt sånt. Kolla själv ↓ Nu har iaf farmor och farfar kommit och de har fått lära sig något nytt på nätet så nu har farfar fullt upp med det. Mys, Hejdå alla apor!

Joy är vinnaren

Skrivet:    ·  Veckans braiga
 
 
Och förlåt för att det blev försenat <33

Oh shita pommes

Skrivet:    ·  Allmänt

Kom på här klockan 6.53 att jag helt hade glömt Veckans braiga!? Men jag gör det idag... FÖRLÅT :(

Motiv på kladdkaka med bara florsocker

Skrivet:    ·  Allmänt
I somras kom jag på att man kunde göra såhär. Jag är nog inte den ända som har gjort det men jag bakade iaf kladdkaka i går till tävlingen som jag hade idag (NGF står för mitt gympalag) så jag tänkte dela med mig av det!
Det du behöver är:
1. Florsocker
2. Liten sil
3. Någon slags kaka
4. Papper och penna
 
God natt!
 

Weeho video

Skrivet:    ·  Allmänt
 

Väntar...

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Ni får lite instagram-bilder medans jag väntar på min video... kanske laddar upp imorrn om den inte hinner bli klar till klockan nio ;) Go natt!

På väg till Romme ❤

Skrivet:    ·  Dagens planer!

Nu är jag på väg till Romme med skolan och mina vänner så det ska bli jääättekuuul som vanligt. Och det lyxiga är att i år har de precis börjat med att bara sexor får åka så vi är de sista sexor som fått åka varje år (4-6:an)! Gick upp tio över FEM, bleah och jag kommer hem typ 19. Aja see u later alligator!

Inköp från ikväll

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Var och köpte den här med mamma, fastnade vid den för den var sööööt och fin tyckte jag så jag fick den av mammii (den är köpt på Lindex, barn). Men jag känner att jag har lagt upp lite för mycket som har och göra med kläder men det är vad jag tycker. Så:
 
Update: Juste, imorrn ska jag till Romme med skolan och då kommer jag antagligen inte kunna blogga om det inte finns internet men annars kan det kanske komma upp ett mobilinlägg. Och förlåt för den dåliga uppdateringen igår :(

Fransar, godisnapp, knutt, tofflor och mys

Skrivet:    ·  Dagens klädsel
Jag skrev godisnapp i rubriken och ja. Det är så att halsbandet ↑ 
ser precis ut som en sådan där godisnapp som jag brukade ha till mitt lördagsgodis när jag var mindre, känner någon igen sig? Hur som helst så orkade varken jag eller mamma gå ut en sista promenad men min kompis kom istället och jag blev till pippi-långstrump. JA DET ÄR SANT JU. 
 
Nu ska jag kolla på Mästarnas Mästare så heejdåååå!

Tha plans for today

Skrivet:    ·  Dagens planer!
Morsning korsning! Idag är en ganska skön dag, inte så mycket jag ska göra och så men altså det är liksom MÅNDAG imorrn, igen det gick så fort ju...tur att det är nästan en hel dag kvar av helgen :) Och juste jag har glömt att säga att jag skaffat bloglovin! Följ mig, sök bara på felleflisen.blogg.se :3 Såsmåningom ska jag lägga in en bloglovin ikon i menyn också.
Vad ska folket göra idag då?

Different colours

Skrivet:    ·  Allmänt
Vilken är din favorit?
Min favorit är nog 5:an för jag vet inte men jag tyckte det blev fint och det var fina färger... och 1:an såklart för dem gjorde min kompis hahaa!!! Det här var inte PRECIS mina senaste för jag har inte tagit kort på alla, och nu kom jag på att jag missade mina ''skort-naglar'', aja men kommentera vilken som är din favorit!

 

Veckans Braiga

Skrivet:    ·  Veckans braiga

Lite somrigt igen

Skrivet:    ·  Allmänt
Lite snyggt och somrigt/vårigt ;) Tänkte att jag kanske skulle köpa en sådan där jeansjacka i Usa fast en rosa för jag vet inte om min vanliga jeansjacka e för liten men det var för att när jag och mamma var på Hollister så tyckte båda att den var fin så jag ska se hur mycket den kostar där och så :3 Jag skulle egentligen inte vilja ha vita converse för de blir så smutsiga haha men jag tyckte det passade nu hehe. Aja,  Puss puss <3

Mjölk & flingor på golvet

Skrivet:    ·  Allmänt
HEJ, jag är odygdig för jag ska igentligen plugga matte nu men det får jag göra senare... jag åt förut lite god mellis som vanligt men det blev inte riktigt som vanligt för typ direkt efter jag tagit kortet så la jag i den FÖR STORA skeden och poof så var hälften av mjölken på golvet :) Inte speciellt kul men jag hann faktiskt äta liite hehe... Men nu får jag faktiskt skärpa mig och göra den där matten BUMS!

Lite dålig kvalitet men vem bryr sig

Skrivet:    ·  Dagens klädsel
 
Okej liiite fusk för jag bytte kofta men den andra skulle tvättas ju...
Idag var det Nationella Prov i Matte. Det gick väll helt ok, jag hann iaf med allting på en timma. Det var två prov idag och sedan kommer det två till prov på Fredag. JOOBBIIIGT. Det är ju typ 100 Nationella prov känns det som   men nu är det bara två Matteprov kvar och sedan är det NO som är i April...  Orkar inte med alla dessa prov haha jo... Jaja nu kan jag istället beundra mitt nya halsband, beställde det från hofh för hon gjorde något i skolan så hon sålde sådana där fina mustasch-halsband för 40 kr ;D Klicka här om du också vill köpa!

Måndag = Avklarad

Skrivet:    ·  Allmänt

Summer inspiration liksom

Skrivet:    ·  Dagens planer!
Bilderna kommer här ifrån
Bjuder på lite härlig och somrig inspiration som jag gillar. Jaha, vad gör allt folk idag då? Själv ska jag åka iväg på eftermiddagen för att köpa en present till min brorsa och sedan ska jag vidare till hans lägenhet och gratta honom på 24-årsdagen! Någon som vill säga grattis till min fina brorsa? 
 
Söndags-pussar och söndags-kramar från mig <333
 

6 grejer du kanske inte visste om mig?

Skrivet:    ·  Allmänt

Photoshop

Skrivet:    ·  Allmänt
Fick lite tips av Julia på hennes blogg och gjorde mig till värsta landskapet. Tyckte det vart rätt coolt! 
 
Idag har jag iaf varit på gympan som vanligt och de utsedde de som får vara med på fristående till kommande tävling och jag kom inte med den här gången men jag ska träna järnet så jag kanske kan komma med och dansa nästa tävling! Men vi ses imorgon då ;D

OMG NY HEADER!

Skrivet:    ·  Allmänt
Igår så ''gjorde jag en till duktig sak'' och det var att jag tog kort till nya headern så igår fixade jag headern så nu sitter den fint men jag ska försöka ändra lite med kategorierna i designen och så men vad tycker ni??
 

Congratulations

Skrivet:    ·  Veckans braiga
 
Klicka!
Grattis till Isabelle! Jättebra blogg med välgjorda inlägg, tips och sedan har även hon och några andra bloggare en liten grupp ''The candy bag'', verkligen jätterolig och söt blogg ;)

Tandådalen/Hundfjället och Stöten

Skrivet:    ·  Allmänt
Halloj! Nu har bilderna kommit äntligen ;)
Ska utse Veckans braiga typ nu så alla vet + att jag har gjort en till duktig sak gissa vad...??

Kompishäng <3

Skrivet:    ·  Allmänt
Värsta mästerkockarna ju!
Eftersom jag nästan aldrig lagar mat själv (jag gör bara sallad...) så blir jag typ helt euforisk av att laga mat... och ja vi lagade mat hehe, OCH gjorde kakor. Aja jag var iaf hos min kompis och hade det rolig idag ;3
 
Imorgon tänkte jag åka hem med bussen direkt efter skolan och så har jag lite planer om att ta lite kort till en ny header men får se hur det blir ;) Hejdå... nemen o juste, jag ska ju också lägga upp bilder från fjällen!
 

I am so exited

Skrivet:    ·  Allmänt
...till Florida
Förlåt om jag tjatar men det är typ det enda jag tänker på just nu hehee så ni får stå ut. Får väll hoppas att det är LITE kul att höra (och bli avundsjuk hahaaa) om mina tankar... och där tog batteriet slut men det som jag älskar med den här datorn är att det återställs. KABOOM! Super eftersom jag är världsmästare i att inte orka sätta i laddaren så då kan jag bara fortsätta skriva och låtsas att ingenting har hänt, smart!! Puzzii

Det får väll bli såhär

Skrivet:    ·  videor

2:a videbloggen med lite fjomp och trams (Y) ;))

Är du det?

Skrivet:    ·  Allmänt

Bilder från Fjällen...

Skrivet:    ·  Allmänt
Hoppas ni kommer ihåg att jag har varit borta hela veckan eftersom jag inte har haft särskilt bra uppdatering men jag har faktiskt en förklaring... Det var supeeer dålig internet i stugan så jag kunde inte blogga från mobilen och sedan så hade jag inte med datorn till Tandådalen/Hundfjället så lite bad update. Btw så har jag glömt en sladd hos pappa så jag kan inte ladda över bilder från min lilla kamera så ni får vänta tills på Torsdag eller Fredag!
Heddåå
 
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design