Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Tappat en tand!

Skrivet:    ·  Allmänt
Har ni tappat alla era tänder? Inte jag iaf och jag tror jag har några kvar lite längre in i munnen! Jag tror inte på tandfen men det hade vart kul om hon fanns, då skulle jag ringa och fråga henne om hon kunde byta ut guldpengen mot en 1000-lapp  (: Jag har inte tappat en enda tand på ett helt år och det kommer säkert dröja ett år tilll innan jag tappar nästa tand om jag ens har några kvar?! När jag var mindre räknade jag alltid hur många tänder jag hade tappat men nu har jag ingen aning ^ ^ Den där tanden har varit lös innan skolan slutade och jag har suttit och pillat på den under lektionerna och nu så äntligen så ramlade den ut! Hoppas att en guldpeng ligger i mitt glas och väntar på mig  imorgon bitti!

sommarlovsmorgon

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Sitter inte alla och tittar på sommarlovsmorgon just nu? Kanske inte det...jag ska iaf inte göra något särskilt idag, ska se hur vädret blir så kanske jag kan åka inlines idag men jaaaaaaaaaaaaaa jag har inte så mycket att informera om ^^

Utflykt

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Har inte hunnit göra något mer inlägg idag och det kommer inte vara den bästa uppdateringen i sommar särskilt inte när jag är på träningsläger och så men jag har iaf gjort något roligt idag! Jag har varit på utflykt till gripsholms slott och fått guidning som var sådär, man fick inte så mycket information om själva byggnaden  men det var rätt intressant faktist. Vi åt lunch på ett värdshus där och åt lax med potatis det var gott men man fick inte så mycket mat. Tur att man fick goa kakor efter mmm... (: Nu ska jag ta det lugnt och inte göra
någonting, sköööönt!
           
Bara för att jag verkligen älskar majs! :D        

TRÅKIG

Skrivet:    ·  Allmänt
 
...eller inte, jag fick ungefär panik när jag skulle äta och tog bort den! Woho!Var det inte skönt att slippa det? Men ni får en bild på mina plättar istället!
 
 

INLINES

Skrivet:    ·  Allmänt

Varje gång jag har tänkt att åka ut och åka inlines så har det varit dåligt väder så jag har inte hunnit använda dem någon gång i år men idag så är det hyfsat väder och jag är hemma själv så det var en prefekt dag för det och nästan inga bilar eller människor här men det är bara de att jag bara har ett handledskydd så jag har önskat mig det i födelsedagspresent! Imorse sydde jag fast ett karborreband på mitt armbågskydd som var sönder också. Ska nog ringa min kompis och fråga om hon är hemma nu så,  Ha en bra dag!

SWAG

Skrivet:    ·  Allmänt
Det här inlägget gjorde jag klockan 18:04 igår för jag ville pröva att göra ett tidsinställt inlägg så jag kommer inte göra något inlägg imorgon eller idag som det blir, tror jag inte så jag gör två inlägg till imorgon/idag. Men det här är den där bilden som jag gjorde igår och jag skickade den till http://caty.nu/ eftersom hennes märke heter SWAG! Hoppas hon tycker om den! Jag kom inte på vad jag skulle göra på tröjan så jag skrev swag så kom jag på att jag kunde skicka den till henne. aja, hejdå!

mammas jobb

Skrivet:    ·  Allmänt
Har varit på mammas jobb och jag har suttit och ritat nästan hela dagen, jag ska visa bilden jag ritade sedan men dagen gick ganska fort så det var rätt så skönt och jag har druckit 3 koppar varm choklad, på morgonen, innan lunch och sista efter lunch. Mums! Nu ska jag sitta och kolla lite på datorn för jag hade ingen internet där borta! De nätverket som fanns var man tvungen att vara anställd för att kunna komma in på ): men jag klarade mig!

BEFORE N AFTER

Skrivet:    ·  Allmänt
 
sorry för dålig bildkvalite men jag har varit hemma själv så jag städade i alla mina lådor och mitt skrivbord och lite så men det var inte så där kul men det regnar ute och mamma tyckte jag skulle städa men nu blev det iaf ordning och reda där inne och särskilt på mitt skrivbord! 

BRA HJÄLP!

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu har jag fått lite bra hjälp från min bror som är programmerare med att få in lite grejor på designen. Han hjälpte mig med bakgrunden, ett mellanrum mellan headern och rubriken på inlägg, få in bilderna som jag gjort till kategorier och det där. Ärligt talat så skulle jag gjort det där på 5 minuter och han gjorde det på ca en kvart...jag blir galen innan ens fem minuter gått och blir aldrig klar med det så det räknas ju inte. Det har varit mycket prat om designen men det är ju det som jag gör som är intressant eller inte...jag badade ju efter middagen och det var 18 grader, det är väll intressant eller inte... har inget mer att säga men aja ha en bra kväll, även fast det var ett tråkig text så var det väll en fin bild åtminstone? 

Shoppat

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Var och köpte lite saker med mamma, bland annat ett par söta stövlar för mina andra stövlar är sönder och för små och en gardinstång till mitt lilla fönster! Vi kollade runt lite överallt och tittade på saker. Jag har inte gjort så mycket mer idag... jo juste efter lunchen tog jag ett dopp och efter middagen som är klar om fem minuter ska jag bada med min vän. På förmiddagen gjorde jag också en bild över kommentarsfältet så nu är det roligare att kommentera hihi! Jag har precis lärt mig hur man laddar ner fonter också så nu kan jag skriva med snyggare texter också som t.e.x den på bilden som heter bubblegum. Ps. jag laddar ner mina fonter på dafont.com

Felicia

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Har ni sätt min nya namnteckning som kommer att stå vid varje inlägg? visst är det bra, då vet ni att det
är jag som har skrivit!
Nej, det kommer ju bara vara jag som bloggar men iaf! Idag ska jag iaf gå och hälsa på min bror i hans nya lägenhet! Ha en bra dag med att titta på min nya namnteckning! (; Ni får en webcam bild på mig och min älskade ritplatta, en färsk bild :)

Designen

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag försöker och få in lite snyggare texter och sådant, ska t.e.x försöka göra en bild där man kommenterar! jag tror att det kommer bli awesome (; Det kommer att bli sommrigt åtminstone om allt går som jag tänkt! Dem ynka läsare som jag har vill jag att ni kommenterar, om ni läser det här. KOMMENTERA SÅ BLIR JAG GLAD! Du får vara anonym!

Midsommar!

Skrivet:    ·  Dagens klädsel
Jag  kom hem seeent igår efter att ha varit med några som jag och pappa brukar vara med och vi dansade runt midsommarstången, det var en bra dag och jag hade en krans också...nästan men vi kan ju låtsas att jag  hade det! Jag ska kanske göra några tidsinställda inlägg för jag vet inte riktigt om jag kommer ha framme datorn så mycket idag, får se!
 
 Hade ni en bra midsommar? Det hade iaf jag! Dansade ni runt stången? Skriv vad ni gjorde här nere!

DREAMCATCHER

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hej! Jag har varit på läger den här veckan med en kompis och imorgon är det den sista dagen och då ska vi grilla marsmallows och korv eller kött, det som man tagit med sig! det har varit jättekul och vi har paddlat och badat och pysslat, jag tänkte visa hur drömfångarna som vi gjorde blev. Den stora med en stjärna i gjorde jag igår och det lilla halsbandet gorde jag idag (:
 

aaaarg

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är jag lite arg för att det har kommit någon ny skit till blogg.se och jag hade tänkt att visa vad jag fick när jag hade bakalas men när jag hade fixat  bilden och gick in här så va de något nytt men det var inte det som var dåligt men det var bara att dem typ inte hunnit fixa att man kan trycka på ''starta uppladdning'' och då blev jag arg när jag inte fick upp den där bilden men nu ska jag sluta sura jag har ju fått massa presenter och sedan sitter jag med min godispåse så jag borde väll vara nöjd? jo det är jag, jag kan nämna lite grejor som jag fick!...lika bra att jag säger alla presenter: bodylotion med vattenmelondoft från the body shop mmmm, 2 st body butter med samma doft från olika personer som var lite tokigt men då kan jag ha en hos mamma och en hos pappa, lika bra de men nu måste jag gå vidare, jag fick också ett läppglans som luktar suuupergott, ett halsband, en berlock, en bikini, en boll som studsar på vattnet, en donut (hårgrejsimoj) och en kopp med fina cupcakes på! det kanske va ett  tråkigt inlägg men strunt i det var roligt för mig (; Nu får ni nöja er med min header som bild! God natt!

headern

Skrivet:    ·  Allmänt
Jag har precis fixat headern så att den passar in
men nu ska jag åka iväg till mitt land så gör bara ett snabbt inlägg!

Landstället

Skrivet:    ·  Allmänt
Idag ska vi åka till vårat landställe om alllt går som planerat så åker vi ikväll och det kommer bli skönt att komma dit i naturen och kossorna... nej jag gillar inte att gå bland korna men ibland måste man det om man vill bada! För övrigt så ska jag hämta mina benvärmare som jag glömde på slöjden och det skulle vara sääääämst om dem var försvunna så hej hopp nu går jag!

Sooommaaaar!

Skrivet:    ·  Allmänt
skönt med sommarlov så man kan ta det lugnt och inte stressa men jag har ändå rätt mycket som är på gång som t.e.x gymnastikläger i italien!

Tjenare!

Skrivet:    ·  Allmänt
Hej jag har inte skrivit något eftersom jag inte orkat fixa med designen jag kanske ska ändra lite nu i sommar men nu gör jag iaf ett inlägg så välkommna om det är någon som läser... (;
Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design