Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hårhårhår

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
Den där med hjärtat har jag haft när vi hade uppvisning bara så ni veet ;3
 
Jag har precis kommit hem från att ha varit på våra kompisars firande av en tjej som fyller 18 idag. Hennes lillasyster som är jämngammal med mig har jag känt läänge så vi brukar vara med varandra när det är sådana här kalas så vi, hennes kille och en annan försökte få upp deras studsmatta... Det gick inte så bra för att det var en sådan där stång som hade fått en buckla så då höll vi på i typ en timme och bankade på den där så att den skulle bli rak och ja, den blev typ sämre än innan haha.  
 
Ehhm, vad ska jag säga mer... Jag känner att jag är ganska dålig på att skriva om saker så det blir nästan varje gång att jag skriver om vad jag har gjort under dagen. Jag fick en kommentar som tyckte att jag skulle skriva om en åsikt eller något sådant, men jag vet inte riktigt vad jag ska skiva om då heller för jag måste göra något som påminner mig om det. Ska försöka komma på något!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo