Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Rom y Lindex

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Hellu, sorry för dålig kvalitet på bilderna och för uppdateringen :/
 
Idag hade jag studiedag vilket var väldigt skönt med tanke på den dåliga sömnen den här helgen. Jag spenderade den i alla fall med mina käära kompisar Annie och Lovisa. Det var kul och vi gick runt o kollade i affärer, åt tacos och fikade passionsglass på Thelins som var väldigt gott. Det första jag gjorde var att byta ut färgen på en klänning som jag fått av mamma till svart och jag är väldigt nöjd med den för den är så himla mjuk, lång och var detsutom billig. Klicka här ifall du vill veta hur den ser ut lite mer.
 
Mamma har även varit i Rom och hon brukar alltid köpa något när hon är ute och reser vilket jag inte tackar nej till heh. Då köpte hon en sjal/scarf till sig själv på något ställe för att alla andra som var med också gjorde det. Sedan kom hon på att hon kunde köpa en till mig också så jag fick till och med en finare, i riktigt kashmir. Den är vädligt mjuk den med och skiftar lite i färg beroende på ljuset så den är stilig ;)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo