Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ett sista grattis

Skrivet:    ·  Allmänt
Vi kan låtsas att jag lägger upp det här igår, för det var inte vilken dag som helst då utan Lovisa fyllde 14 år! Det är hon som gjort tårtan där uppe också :)
 
Jag kom inte på något annat att skriva om så tänkte varför inte gratta en gång till när jag redan gjort det ett antal gånger hehh. Jag har känt henne i 9 år vilket är himla länge och vi har såå många roliga minnen. Jag har många nära vänner, men hon är den ända som jag känt så pass länge och är ändå den jag har delat flest saker med! Nu ska jag inte trötta ut dig mer med en massa text ;)
 
Jag gav henne ett fotoalbum med gamla bilder och så skrev jag lite text också och jag tror och hoppas att hon uppskattade det väldigt mycket (om hon inte ljög förstås;)). Det är ett stort tips till om det är någon som fyller år och man vill ge något speciellt. 
 
Nu ska jag sova för jag är väldigt trött + att jag börjar åtta imorgon buuuh, alla andra börjar 10.10, men det är bara för att jag är friendsare och ska ta hand om alla sexor som kommer :/
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo