Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

podds

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Poddar
Det senaste året har jag varit lite beroende av poddar. Jag lyssnar inte alls så mycket på musik i lurarna längre utan då är det mest poddar. Det känns som att man glömmer bort allt annat, och eftersom jag oftast lyssnar på det på bussen har det hänt ett antal gånger att jag näästan glömmer att gå av. Jag tror inte jag tar efter deras tips och så, men det är ändå intressant att höra hur de har olika syn på saker. 
 
  1. Mathilda och Andreas blogpod började jag lyssna på förra sommaren och den är fortfarande en favorit. De pratar om ganska ''allvarliga saker'', men kommer ändå in med lite humor och visar alla deras sidor, och att ingen faktiskt är perfekt. De har ganska konkreta teman på varje podd vilket jag gillar också, så stort tips! 
  2. Zara Larsson och Noel Flike's podd, ''Den fantastiska resan'': Denna är en ganska nyinsläppt podd som hamnade på topplistan bara redan efter ett par dagar efter att den släppts, tror jag. Den här är nog min andra favorit skulle jag tro. Den här är också väldigt humoristisk, men ändå väldigt annorlunda jämfört med de andra poddarna. Jag vet inte riktigt vad det är som jag gillar med den, men lyssna så förstår ni ;)
  3. Sabina och Sofies podd är inte så ''känd'' som de andra, men jag hittade den genom youtube (såklart hehe, youtube-galningen häär...) och jag gillar den veri mucho. De har nyss flyttat hem från New york och förut har de berättat om deras liv där. Intressant den också!  Dock kan vissa avsnitt bli lite långtråkiga...
  4. Michaela och Dashas blogpod: De har slutat podda för ett tag sedan vilket är supertråkigt för jag tyckte ju deras var så bra juu. Den handlar huvudsakligen om kärlek och relationer. Jag kan inte relatera så mycket till de dem säger eftersom de är lite äldre, men jag tycker de har roliga historier att lyssna på iaf. 
Sedan lyssnar jag också ibland på fredagspodden gjord av Hannah Widell och Amanda Shulman som är runt 35 så de har barn. De är lite jobbiga på något sätt, men ändå roliga haha, men den lyssnar jag inte lika ofta på.
 
Oj, nu blev det långt här men jaja, hoppas ni har fått lite tips :)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo