Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Shopping, 13 åring m.m

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
 
Tjenare! Som ni ser så hade jag rätt mkt på gång igår så hann inte med nån bloggning. Hur som helst är det några som vill att jag skriver längre inlägg så ska försöka med det från och med nu ;)
 
Det första jag och min mamma gjorde igår var att åka till stan och där var vi ett tag. Jag fick lite saker så snäll som min mamma är ;) Vi gjorde samma sak förra året för att jag ville till Hollister och lite sådär, men jag kan lägga upp vad jag fick med mig hem imorgon/idag om ni vill? 
Sedan åt vi iallafall där på något ställe med lite olika matställen i samma sal eller vad man ska säga. Efter det kände vi oss ganska nöjda så vi åkte direkt till bowlingstället där Agnes skulle ha sitt kalas. Hon fyllde år dagen efter jullafton så därför hade hon det nu! Det gick inte så bra på bowlingen för mig så jag blev lite sur hehhee. Sedan gick vi hem till henne och hade det superkul med snacks, sushi och konstiga drickor från japan haha, men jag vågade smaka alla, jag är så duktig ;) 
 
Nu skrev jag en lite för lång text som inte verkar särskilt intressant, men jaja nästa gång kan bara bli bättre!
 
 
♡Aggebagge ♡
Skrivet: 2014-01-27,  kl. 21:33:11

:3

♡Aggebagge ♡
Skrivet: 2014-01-27,  kl. 21:33:11

:3




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo