Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Många frågor

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Visst är det läskigt att tänka att en dag, kanske vi bara försvinner.. Vad händer då? Kommer solen slockna? Kommer vi bli träffade av en komet? Eller är det så att vi människor skadar Jorden så mycket att allt bara dör ut?
Troligtvis är det vi som förstör den innan solen slocknar eller liknande. Hallåå, vad håller vi egentligen på med? Fast på ett sätt, tänker jag, att det ändå förr eller senare kommer hända så varför inte nu, förstår ni hur jag tänker? Fast sedan ångrar jag mig efter ett tag.
Eller så händer ingenting alls, och världen fortsätter att utvecklas i all evighet...eller??
 
Varför jag kom att tänka på det här är för att det var Earth hour igår, och nej, man sparar ju inte särskilt mycket på att släcka ner i en timme. Men det får en (iaf jag hah) att tänka till lite... 
Det här var troligtvis ett ganska oklart inlägg och jag vet inte själv vad jag ville med det, men det kanske fick er en liten tankeställare som man säger ;)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo