Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

sommar sa du?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Det är fortfarande ingen riktig sommar, det bara regnar hela tiden buhh... Igår var det ändå ganska bra väder så det var skönt för Annie var här och hoppade studsmatta, åt glass och badade. Det var förvånansvärt varmt i vattnet, då det kändes ganska kyligt, 18,5 grader var det. Det kanske inte var det smartataste för jag var lite förkyld igår, men det blev värre idag. Jag vet inte om jag har någon allergi eller om det bara är en vanlig förkylning för det har kliat så fruktansvärt mycket i ögonen. Jag har inte haft någon allergi förut, men det kan ju komma iaf. Imorse när jag vaknade var mitt ena öga helt svullet och jag kunde knappt öppna det och jag blev helt chockad när jag såg mig själv i spegeln haha...Det är antagligen någon typ av ögoninflammation. Så jag tog det lugnt idag och vilade!
 
Jag filmade även en video när jag gjorde scones, som dock blev lite failade heheh, men jag kanske laddar upp den ändå när den är redigerad :)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo