Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

foton & grönan

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Igår sov Lovis över till idag och det var väldigt myysigt för vi gick kollade på en massor av gamla filmer som vi gjorde när vi var små hahah. Som vi har förändrats! Dock stod jag oftast för kameraarbetet eftersom skådespeleri inte var min grej riktigt haha. Sedan gick vi en kvällspromenad i typ en timme. Eller ja, promenad och promenad, vi tog lite kort samtidigt också, som ni kanske ser. Jag vet att mitt hår ser helt crayy ut, men mitt hår har blivit affro på sistone vilket jag INTE gillar så Lovis gjorde en fläta på mig, men det gjorde bara att jag såg ut som någon från 80-talet hahaa.
 
Idag gick vi upp rätt så tidigt och åkte sedan till Gröna lund där vi mötte upp Olivia. Det var jäättekul även fast jag inte åkte så extremt mycket, men jag mår bara illa av saker som snurrar så jag stod över vissa grejer. Men det var jättekul ändå!!DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo