Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

A la favorita

Skrivet:    ·  Allmänt
Body lotion, L300 : Är en vårdande och mjukgörande kroppslotion med aktiva ingredienser och naturliga oljor. Den gör huden silkeslen och skönt återfuktad. Läs mer här. Jag tycker själv att den återfuktar väldigt bra eftersom jag alltid blir så väldigt torr efter jag har duschat så den rekommenderar jag! 
 
Papaya body butter, The body shop - 185 kr : En intensiv och krämig fuktighetsbevarare för hela kroppen. Läs mer här.
Jag brukar ta den efter den föregående och den luktar väldigt gott. Däremot finns den inte att köpa i butik längre för att jag har haft min i över ett år (O:) och den är inte slut än heller heh.
 
Batiste dry shampoo - ca 69 kr: Batiste torrschampon är det perfekta sättet för att omedelbart rengöra och fräscha upp håret mellan tvättar. De är lätta att applicera och ger håret ett "nytvättat" utseende.
Funkar väldigt bra när jag börjar känna mig fettig i hårbotten så jag är very nöjd med den.
 
 
 
Handsprit coconut water, Bath and bodyworks - ca 10 kr/st: Det är helt enkelt en godluktande handssprit eller handdesefektion om man ska krångla till det. Den luktar dock inte kokosnöt, men jag gillar den ändå! hitta de här (finns ej i Sverige).
 
Nagellack sugar nails nr. 102, Isadora - 79 kr: Sugar Crush Nails skapar en “sockrig” struktur i matt skimrande färger. Läs mer här. Himla fint nagellack som jag fick i julklapp och har använt ett antal gånger sedan dess, tack till kusinerna ;)
 
 
Hörlurar, Urban ears - 599 kr: Jag har haft de i ungefär ett år och jag använder de nästan varje dag för det är så superbra ljud i dem. Jag ser kanske inte så fin ut i dem, men jag har de i alla fall ;3
 
Halsband, ??: Jag gillar det här halsbandet väldigt mycket för att man kan ha det lite när som helst: I skolan och om jag vill klä upp mig lite mer. Löve it <3
 
Skal pingvin, Fyndiq.se - runt 59 kr: Jag tycker det är ett väldigt gulligt och roligt skal även fast det kanske är lite opraktiskt med vingarna. Det skyddar bra också så jag ser ingen anledning till att inte använda det hihi.
 
Jag har några grejer som är hos mamma som jag gillar, men jag kan junte ta med allt...
Pju, nu var jag klar och nu kommer säkert ingen orka läsa allt det här, men jaja det är kul att lägga ner lite tid till sina inlägg också! 
 
♡Alondonlovinggirl♡
Skrivet: 2014-03-18,  kl. 18:06:17

Hej! Kan du inte göra fler sådana här inlägg <3 de är så roliga att läsa och intressanta!

Svar: Ja, det kanske jag kan göra!
Felicia

♡Bloggisen ❤️♡
Skrivet: 2014-03-21,  kl. 14:33:35 Blogg:  http://lifeisadrawing.blogg.se

Jättebra inlägg och kul att det var lite längre den här gången, jag hade gärna vilja ha fler sånna.
T.ex åsiktsinlägg 😋

Svar: Tack så mycket! Ja, det kan jag säkert fixa 😊 Jag har lite planer på vad för inlägg jag kan göra.
Felicia




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo