Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Ge mig!!!!!

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Medmera... Jag vet inte vad det är för fel på mig men jag har gått och blivit förälskad. Det gick så fort bara på en dag så sa det bara klick.
 
Ni kanske förstår om ni är smarta. Jag vill ha en body mist. Varför? Jo de luktar fantasktiskt gott och sedan är de ju så fina, man kan ju ha dem som prydnad nästan :3 Jag är lite avis på dem som har en altså. Allra helst skulle jag vilja ha en sån dära från Victoria's Secret men jag kommer inte att beställa någon så jag får nog nöja mig med att titta på dem men jag kommer antagligen åka till London i sommar om planerna som vi har stämmer så då kan jag ju köpa en massa grejor. Nu när jag har fått prata ut om min förälskelse så kan jag ju lika gärna påminna er om att kommentera. Kommentarerna är lite granna spårlöst försvunna så jag skulle bli jättegla om just du gav mig en liten kommentar men sen kan jag ju hålla med om att det inte har funnits så mycket nytt att kommentera eftersom mister DåligUpdaterare inte har gjort några inlägg. Men sen när jag blir klar med den nya designen så ska jag börja mobilblogga. Nu ska jag äta Mars-glass, hedå. 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo