Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

I farten

Skrivet:    ·  Allmänt

Bild från förrgårdagen i farten. Jag börjar lära mig den där sträckan nu och känner mig ganska van, men kul är det!
Dock hände det lite sak idag ehem *host host...Vi har haft så fruktansvärt mycket den här veckan att jag typ redan känner mig utbränd (inte riktigt kanske...), hur ska jag klara hela den här terminen. Una paniica.
Men hur som helst, vi skulle haft ett hemkunskapsprov idag som var väldigt dåligt informerat om så vi gick och klaga hos rektorn och yesss de ändrade det så vi får ha det nästa vecka istället. Det lönar sig att berätta om man tycker något är fel! 
Och sen, den där grejen... Jag skulle åka med moppen hem och möta upp Lovisa som glömt sin nyckel hemma. Och självklart ska jag göra samma sak. Jag låser upp låset, lägger i det under sadeln, stänger. Och jepp, jag låste in både moppe- och hemnycklar woho. Så trodde jag skulle få stå där hela kvällen eftersom jag inte kunde lämna den olåst. Men som tur var, va mamma hemma sjuk så jag o Lovisa rullade hem moppen, måste sett rättså roligt ut. Så allt löste sig. Allt, iaf det mesta, löser sig till slut ;)DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo