Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Hösten i bild

Skrivet:    ·  Allmänt
Nu är det November alltså. Shit vas tiden går snabbt. Jag låter som en gammal tant när jag säger så hah, men det är sant ju. Jag var på Azorerna för två veckor sen ju?? Eller inte. När man var liten tyckte man att tiden gick för långsamt,  sommarlovet var som en evighet och de flesta ville bara "bli stor" men det ville inte jag. Jag ville vara barn så länge som möjligt och det vill jag fortfarande. Man blir aldrig nöjd alltså, och om man nått dit man ville så vill man ändå bara ha mer. Deep det blev men kände bara för det. 

Men det jag tänkte skriva från början var att hösten snart är slut och det är inte långt kvar till jul. Galet :pp. Men det gör inget att tiden går fort nu för julen är ju bland det bästa som finns ju! Förutom maten haha... MEN, om jag är på humör så kanske (jag sa bara kanske) jag smakar lite sill och sånt där läskigt. Vi får väl se hur det går...


DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo