Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Jul, jul, strålande jul

Skrivet:    ·  Allmänt
Tjena!!
Jag har varit borta ett tag. Julstressen ni vet. Men nej, det har inte varit så stressigt, mest roligt som det alltid är på julen åtminstone för mig. Jag hade en supertrevlig jul med släkten hemma hos farmor och farfar. 

Jag lyssnade på Måndagspepp - Hanna och Ellinors poddcast häromdagen ch de pratade om just julen. Jag har inte riktigt tänkt i de banorna som Ellinor har gjort. Hon tog upp hur hon tänker kring julen. Hon påstod att hon "hatade" julen. Just för att det är så många som knappt får några julklappar och kanske inte alls har samma starka band mellan familjemedlemmarna som ex. mig. Där de klistrar på ett leende och försöker ta sig igenom dagen medan havet av bilder på dyra julklappar sprids i media. Nu insåg jag att jag emot mig själv med tanke på att jag precis lagt upp några bilder på mina julklappar. Men det är förhoppningsvis sista gången. 
Och bilderna var fina heheh, men vi kan låtsas som att det är några saker jag har köpta bara...
Men uppskatta det ni har hörrni!
DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on BloglovinDesign
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo