Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Statsminister 2014?

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Just nu pågår valvakan på svt och i natt avgörs det vilket parti som fått flest röster och vem som blir vår framtida statsminister. Vi fick rösta förra veckan i skolan och på imorgon tror jag vi får reda på vilket parti som fått flest röster i vår skola. Jag är spänd på båda beskeden eftersom vi har jobbat väldigt mycket med politk på senaste tiden så jag har bättre uppfattning än vad jag hade innan. I våras visste jag inte ens att Fredrik Reinfeldt var partiledare för Moderaterna hahaaa #skäms. Nu kan man ju inte missa att det är valår eftersom det sitter lappar ööverallt (stackars dem som måste ta ner de sedan...).
Hur som helst tycker jag att fler i Sverige borde rösta för att annars har man ingen rätt till att klaga!
 
Till något helt annat var var jag funktionär på halv-marathon igår i flera timmar så hade ingen tid till bloggning förutom på förmiddagen, men då var jag trött och orkade inte göra så mycket. Jag var detsutom tvungen att stiga upp tidigt för gympan idag och efter gårdagens jobb var det inte supermys. Vi skulle iaf ha med hinkar med is i och då undrar man säkert vad vi skulle ha det till. Jo, vi gjorde icebucket-challenge, eftersom vårt instakonto blivit taggad så det var bara att bita ihop.  Det var rätt kul ändå och videon blev rätt kul ändå ;)



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo