Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Grymma tjejer

Skrivet:    ·  Allmänt
 
Gillar den sista bilden, snygg pose ovanför marken ;)
 
Yeey idag var det Usm (Ungdoms SM) och det är första gången vårt lag tävlar det så vi förväntade ju inte finalplats. De körde så himla bra och jag tror aldrig jag sett oss köra så bra! Det var lite småmissar, men det kan ju hända de bästa. Vi kommer inte till final, men vi kommer ändå långt ifrån sist så jag tycker det är jättebra kämpat.
Jag var inte med eftersom jag inte är riktigt på den nivån som krävs för usm, men något jag vill säga är att man inte kan göra mer än sitt bästa!
 
Efter tävlingen var jag och pappa till Brisak och köpte ett stativ till hängmatta. Vi har haft en hängmatta i flera år, men vi har inte haft några bra trän att sätta den mellan för där är det bara en massa mygg där, mysigt. Så nu har vi satt upp den och har den på uteplatsen istället och jag sitter i den just nu med en filt, superskönt :))
 
Imorgon ska jag åka på finalen i alla fall eftersom tränarna sa att det var nyttigt att få se sådan hög nivå, men kanske hinner blogga ändå...
 
 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo