Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

the hunters

Skrivet:    ·  Allmänt
 
 
I förrgår var jag, pappa och farfar på en outlet som ligger nära där farmor och farfar bor. Vi brukar alltid åka dit när vi är där fast jag brukar oftast inte följa med för jag har inte tyckt att det funnits några märken eller ens storlekar som passat mig. Jag följde hur som helst med den här gången och såg att de hade hunterstövlar för nästan halva priset, men eftersom jag har lite svårt att bestämma mig så köpte jag inga. Igår åkte vi dit igen och då köpte jag ett par från eftersom jag ångrade mig att jag inte köpte första gången...
Jag valde mellan ett par turkosa låga och dessa från barnavdelningen i färgen fuchsia, men de turkosa fanns inte i min storlek tyvärr, men jag skulle kanske valt de här ändå så är jättenöjd!
 
Ganska sjukt att strumporna som jag också köpte kostat 200 kr, men nu var de nersatta till 50 kr som tur var. Vem köper strumpor för 200 kr, bara en fråga? (no offence) 



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo