Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

Resumé 2014

Skrivet:    ·  Allmänt
Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jag har börjat åttan, medverkat i tävlingar jag inte tävlat förut (gymnastik) och börjat i en ny förening som jag trivs jättebra i.
 
 
Hur har ditt 2014 varit? Det har varit ett bra år med mycket skratt och roligheter, men jag har också haft mina stunder där jag inte varit fullt så lycklig. Så är det ju för alla!

Vad gjorde du på din födelsedag?  Jag måste tänka efter haha... Jo jag var hos mamma,  fick presenter på morgonen och badade ett antal gånger eftersom det är bland det bästa jag vet + att jag fyller på sommaren. På kvällen kom pappa och mina storebröder då vi hade picnick, supermys :)

Vilket datum från 2014 kommer du aldrig glömma? Jag har inget specifikt datum, men veckan i Italien med laget kommer vara ett oförglömligt minne.
 
 
Vad spenderade du mest pengar på? Mina pengar har mest gått åt till mat och julklappar/presenter.

Bästa köpet?  Eftersom de mesta av pengarna gått åt till det ovan så har jag inte köpt så mycket för mina egna pengar förutom mina hunters som jag betalade delar av ;). 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Mina friendos och famlijen, as always! 

 
 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2014? I see fire, inside the mountains... this is the part when I break free...

Vem har du umgåtts med mest? Mamma, pappa, Lovisa, Annie, klasskompisar och gympakompisar. Det kanske inte var en person men ojoj polisen kommer ;)

Har du haft ett förhållande under 2014? Nope

Vart reste du under 2014? Utomlands? Italien och Berlin

Är det något du saknar år 2014 och vill ha 2015? Jag hoppas att det kan komma en ny skolkock som kan slå vår kock i huvudet så att det blir god mat, haha nee vad jag är taskig :(
 
Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? Ja, men jag kan inte sätta finger på vad

Vad vill du säga till dig själv inför 2015? Jag vill säga: ''Tänk efter varje gång du förflyttar dig från en plats till en annan'' för jag glömmer nämligen saker hela tiden, fast jag har ofta tur och hittar det sedan. Det är mitt nyårslöfte!

 
Gott nytt år!



DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo