Startsidan  ·   Instagram  ·   Twitter  ·   Tumblr

...OPHA GAMNAMSTYLE...

Skrivet:    ·  Allmänt
hurra! Jag har aldrig varit i London men jag har hört av mina kompisar att det är en jättestor leksaksaffär i London  med typ 5 våningar! Sjukt va?? Men det är en smula mindre nu, det är tyvär bara en våning men det gör inget!  Jag får inte säga mer nu för att min kära kompis har redan fått reda på föööör mycket men det var hon som frågade för mycket.. säger vi... Jaja vi får hoppas att den där lilla filuren får blir frisk iaf!!  När vi ändå är inne på den här minakompisar grejen så kan vi ju lika gärna säga ett stort tack till min andra lill filur den lilla söta,snälla,fina,vackra och omtänksamma vännen som jag har länkat förut för att hon har kommenterat på min blogg och gett shoutouts till min blogg!! Så jag ger ett tack till 
mariam (http://mariamalwakil.blogg.se)!!!
 
Nu säger vi hejdå till minakompisargrejen och säger hej till Fredaaag! Ha en mysig och galen fredag önskar den tredje lilla filuren Felicia ;)
♡Mariam♡
Skrivet: 2012-10-13,  kl. 09:44:33 Blogg:  http://mariamalwakil.blogg.se

<3

♡aggebagge/Agnes♡
Skrivet: 2012-10-13,  kl. 14:09:50

filuren är nu frisk!!!

Svar: Men vad bra!!!
Felicia




DITT NAMN*
Kom ihåg mig?

DIN EMAIL (publiceras ej)


DIN BLOGG


DIN KOMMENTAR

Felicia.

Hej! På den här bloggen kan ni läsa om mig, Felicia och det ni kommer få se här är: Hur min vardag ser ut, mode, mat och massor av annat! Tack på förhand ;)

Follow on Bloglovin







Design
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo